Polo tdi dupowozik
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986
- Fox
- Auto: Polo 86c fancy 86c2f genesis, 9n3 GTD, golf mk1 cabrio, garbus 1303 cabrio
- GaduGadu: 8460825
Aktual miał być szybko ale jak to w życiu bywa nie poszło po mojej myśli, uczelnia i niepasujący zderzak skutecznie uprzykrzały mi życie
Teraz wszystko prawie finalnie pasuje, jeszcze tylko jutro małe poprawki szczelin i malowanie komory czas zacząć
Silnik już gotowy i odmalowany w dwóch kolorach żeby nie było tak smutno. Przy okazji wymieniony rozrząd i wszystkie uszczelniacze, uszczelni itp
lampy oczywiście się odpowiednio osmoli i jakiś siatex plastikowy w zderzak też wpadnie
Teraz wszystko prawie finalnie pasuje, jeszcze tylko jutro małe poprawki szczelin i malowanie komory czas zacząć
Silnik już gotowy i odmalowany w dwóch kolorach żeby nie było tak smutno. Przy okazji wymieniony rozrząd i wszystkie uszczelniacze, uszczelni itp
lampy oczywiście się odpowiednio osmoli i jakiś siatex plastikowy w zderzak też wpadnie
- dzekson
- Auto: 2002 Audi A4 1.9TDI+ Quattro
Pasowałoby, żeby usunąć miejsce na rejkę i wyrównać dolny środkowy grillFox pisze:Aktual miał być szybko ale jak to w życiu bywa nie poszło po mojej myśli, uczelnia i niepasujący zderzak skutecznie uprzykrzały mi życie
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
dzekson dobrze prawi polać mu
- Fox
- Auto: Polo 86c fancy 86c2f genesis, 9n3 GTD, golf mk1 cabrio, garbus 1303 cabrio
- GaduGadu: 8460825
to nie takie łatwe niestety bo zderzak jest z nie spawalnego materiału dla mnie to takiej różnicy nie robi bo i tak będzie tam zawsze tablica. Z ciekawostek dziś zawitał torsen do skrzyni biegów a w przyszłym tyg biorę się za 2 tarczowe kewlarowe sprzęgło jak by się ktoś zastanawiał po co to wszystko w 250 konnym dieslu to odpowiedz jest prosta chcę sprawdzić czy moje pomysły działają tak jak to sobie wymyśliłem Mocnych samochodów w około nie brakuje
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986