no tak zgadza sie ,po oczyszczeniu to pod polerke bajka,dzialaj dzialaj
-- 29 Cze 2012, 21:08 --
jak tam dzialania z felgami ?
TOLEDO 1M AHF by Kaspoll1988
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
Niestety co sie okazało, rant pod polerke do niczego sie nie nadaje. Zmusiło mnie to do wyboru koloru i jak na razie tak wyglądać będzie docelowo.
Troszke pomodziłem z frontem. Wpadły kierunki ala US. i tak to wygląda
Postanowiłem ogarnąć halogeny na żółto i jak sie będzie z nimi jeździć, jak dla mnie całkiem fajnie świeca w nocy.
Tak sie to prezentuje.
Troszke pomodziłem z frontem. Wpadły kierunki ala US. i tak to wygląda
Postanowiłem ogarnąć halogeny na żółto i jak sie będzie z nimi jeździć, jak dla mnie całkiem fajnie świeca w nocy.
Tak sie to prezentuje.
-
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986
-
Mały up w temacie.
Kiedyś kupiłem wieś tuningowe lampy za 0,5l Wódki:D hehe Były obleśne i z chromem w środku. Dopadłem je w swoje łapki i co nieco pomyrdoliłem i wyszło coś takiego, na razie by zobaczyć jak to świeci. Ale się zastanawiam nad założeniem bo wyszedł bubel przy sprawdzaniu działania z którym nie wiem jak sobie poradzić, jak coś to będą dawcami organów do oryginalnych lamp.
a na razie tak to podziałałem, ringi świecą bo nie chciało mi sie żarówek wyciągać, na aucie kategorycznie bym tego nie podłączał.
co sądzicie? zakładać czy na organy je? i z modzić ori lampę na soczewce?
Zapragnąłem też mieć inaczej niż wszyscy no i sie stało, zamiast standardowego białego kierunku, czy tam przeźroczystego ( jak kto woli) zawitał pomarańczowy kierunek z Felicji, jego małym plusem jest uszczelka pod kierunkowskazem, miedzy plastikiem a błotnikiem.
Kiedyś kupiłem wieś tuningowe lampy za 0,5l Wódki:D hehe Były obleśne i z chromem w środku. Dopadłem je w swoje łapki i co nieco pomyrdoliłem i wyszło coś takiego, na razie by zobaczyć jak to świeci. Ale się zastanawiam nad założeniem bo wyszedł bubel przy sprawdzaniu działania z którym nie wiem jak sobie poradzić, jak coś to będą dawcami organów do oryginalnych lamp.
a na razie tak to podziałałem, ringi świecą bo nie chciało mi sie żarówek wyciągać, na aucie kategorycznie bym tego nie podłączał.
co sądzicie? zakładać czy na organy je? i z modzić ori lampę na soczewce?
Zapragnąłem też mieć inaczej niż wszyscy no i sie stało, zamiast standardowego białego kierunku, czy tam przeźroczystego ( jak kto woli) zawitał pomarańczowy kierunek z Felicji, jego małym plusem jest uszczelka pod kierunkowskazem, miedzy plastikiem a błotnikiem.
-
Soczewki chce przełożyć w całości, i nic poza tym, reszta idzie w piec, albo śmietnik, no może poza mocowaniem i okablowaniem.