Witam chciałem przedstawić moje nowe autko miało nie być pokazane dopóki nie będzie jako tako wyglądać ale jako ze pewno osoba mnie cały czas nudzą to jest :jezor:
Od zawsze chorowałem na mk1 pamiętam jedyneczke mojego taty lata temu i od tego czasu zawsze chciałem sobie taka sprawić 3mies temu zacząłem się rozglądać za czymś za culta byłem już zdecydowany na polo 86c GT ale pojechałem obejrzeć jeszcze ta jettke myśląc ze to A2 coupe i gdy ja zobaczyłem to już wiedziałem ze muszę ją mieć...
Autko miało trafić na złom na co nie mogłem pozwolić była już bardzo zaniedbana na całymlakierze wykwity rdzy w które potraktowałem papierem wodnym i znikły wywoskowałem i jest lepiej jednak lakier już marny z tyłu wgnieciony błotnik troche juz wyklepany ale trzeba sie nim zająć i lampa ubita niestety mam drugą ale również pęknięta...narazie nie będzie dużych modów ale na wiosnę sie to zmieni pozdo
Jetta A1 83r silnik 1.3 z derby + polski NOS
stan blachy w miarę niestety znalazłem jedną dziurkę w podłodze i w okolicy baku jest nieciekawie ale zajmę sie tym
Narazie zostały wymienione sworznie i gałki oraz przegub oczywiście wszystkie części niemieckie teraz do roboty jest zawias auto w ciągu 3tyd dało mi więcej w dupe niż gofer przez 2 lata ale narazie to wytrzymuje
Jetta grzeczna nie była ale Św.Mikołaj o nie i tak nie zapomniał
:food:
gwint juz na aucie foty później bo autko u mechanika tłumnik poszedł i trzeba katy i zbieżność zrobić...
mam foto sory za jakość ale na szybko robine a ciemno już
Kilka fot
Dzedaj by MŁODY
auto z innej epoki ale jest kosmos poza tym rarytasik niezly, gratulacje ze ocaliles go przed zlomowaniem
bierzesz classici? jak cos to jestem od czwartku do niedzieli w domu, moge ci je dac zebys sobie zaczal robic
bierzesz classici? jak cos to jestem od czwartku do niedzieli w domu, moge ci je dac zebys sobie zaczal robic
tuning muss sein!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
- MŁODY
- Auto: MK3 GT/
Jetta A1 - GaduGadu: 775817
blown-engine pisze:Też mam Jadzię tylko 5D, i kiedyś przyjdzie jej pora, ale u mnie nie ona ma priorytet... Ale fajnie że nie poleciała na złom, mało ich jest, i warto żeby można było je jeszcze zobaczyć...
no to trzeba kiedys seje dziadkom zrobić
Kleić , Taśmić , Trytytkować ...
Loża szyderców:D:D:D
SWAG GARAGE
Loża szyderców:D:D:D
SWAG GARAGE