Sprzedaż poprzedniego Mk3 była bardzo nieoczekiwana. Samochód wystawiony na allegro za dosyć wysoką kwotę (jak na Mk3) niespodziewany rezultatów sprzedaży pewnego dnia klient dzwoni że jedzie do mnie i bierze. Przyjechał na miejsce bez negocjacji ceny zaoferował mi tyle ile chciałem wiec nie zastanawiając się samochód poszedł w inne ręce.
Nie byłem nastawiony na sprzedaż poprzednika wiec nie rozmyślałem co by było gdybym sprzedał.. Rynek samochodowy ogromny zaczęło się żmudne godziny przed alledrogo..
W końcu pewnego wieczoru pojawił się dosyć ciekawy jak dla mnie Golf 4 Highline. Jeden telefon i jadę 400km w jedną stronę Na miejscu dokładne oglądnięcie auta i decyzja zapadała biorę go.
Vw Golf 4 1.9 Tdi 90km ALH wersja wyposażenia Highline
Kolor czerwony rocznik 1999
Wyposażenie :
- ABS
- Autoalarm
- Wspomaganie kierownicy
- Centralny zamek -
- Klimatyzacja
- 4x Poduszka powietrzna
- Elektryczne szyby
- Reflektory ksenonowe
- Lakier metallic
- Hak
- Elektryczne lusterka
- Immobilizer
- Komputer pokładowy
- Podgrzewane fotele
- WEBASTO
- podgrzewane dysze spryskiwaczy
- halogeny
- moduł komfortu
- 2x podłokietniki
- 2x cupholder przód i tył
- gniazdo 12v w bagażniku
- spryski lamp
Samochód dobrze wyposażony dodatkowo posiada pakiet 25Jahre który wyróżnia go z tłumu licznych Mk4.
Zmiany przeprowadzone:
- zawieszenie gwintowane MTS Technix (myślę że chwilowo)
- pakiet 25Jahre
- wycieraczka tył Mk5
- prawe lusterko anglik ( duże)
- obwódki zegarów
- radio Alpine CDA (z mojego poprzedniego Mk3)
- lampy tył pacific edition
- kratki Bora/R32
Plany:
- polerka lakieru
- znaczki czarny mat
- lampy przód oryginalny xenon
- felgi 19 cali (już jest opcja)
- włącznik świateł Polo 6r
- zegary pełen fis
- jakiś lepszy gwint
- stabilizator S3
Na razie tyle co chce uzyskać. Będzie się to ciągnęło zapewne ale powoli do celu Teraz tylko kilka zdjęć jakich mam.
Zawieszenie gwintowane MTS
Lampy tył pacyfic
Duże prawe lusterko
Kratki Bora/R32
Zawieszenie Gwintowane KW V1 Inox line plus stabilizator Audi S3
Tak wygląda na dzień dzisiejszy :
Level Up Mk4 by Maciek
Dzięki dzięki. Co do koloru też nie byłem przekonany ale bo dłuższych oględzinach czarnych Mk4 stwierdziłem że trzeba coś innego. I tak spodobała mi się czerwień.
Co do koła pewnie wszyscy będą mówić że oklepane itp.. że coraz więcej tego na mk4 i w PL... ale mi osobiście bardzo ale to bardzo podobają się na Mk4. Rozstaw 5x120 ;]
Co do koła pewnie wszyscy będą mówić że oklepane itp.. że coraz więcej tego na mk4 i w PL... ale mi osobiście bardzo ale to bardzo podobają się na Mk4. Rozstaw 5x120 ;]
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
Ładna baza i kolor nie banalny i też bym takiego wybrał
Nie chce nic wybrzydzać albo wytykać ale na zdjęciach lewe drzwi coś dziwnie wyglądają jak by miały inny odcień czy cuś.
Ogólnie ładny i przyjemnie wygląda ten pakiet.
Nie chce nic wybrzydzać albo wytykać ale na zdjęciach lewe drzwi coś dziwnie wyglądają jak by miały inny odcień czy cuś.
Ogólnie ładny i przyjemnie wygląda ten pakiet.