Level Up Mk4 by Maciek
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
Gril i lusterka tez moim zdaniem za plusowały, fajnie sie odznacza na tym aucie. Ogólnie autko mega wygląda i powiem ci ze jest zajefajny bandyta!
Mały aktual !
Kupiłem wkońcu dokładkę 25th bo moja już jest w stanie krytycznym...
I troszkę grubszy zakup oryginalny xenon yupii teraz tylko muszę kiedyś zabrac się za niego rozebrać go i pomalować ramki na 25th i będzie jak należy na razie zostawiłem na aucie tak jak jest.
A tutaj jakieś jedno zdjęcie poglądowe na aucie
I jak na razie tyle z odkopu mojej padaki
Kupiłem wkońcu dokładkę 25th bo moja już jest w stanie krytycznym...
I troszkę grubszy zakup oryginalny xenon yupii teraz tylko muszę kiedyś zabrac się za niego rozebrać go i pomalować ramki na 25th i będzie jak należy na razie zostawiłem na aucie tak jak jest.
A tutaj jakieś jedno zdjęcie poglądowe na aucie
I jak na razie tyle z odkopu mojej padaki
-
Lampki na pewno fajne i światła dużo wiecej. Zakup dobry i to bardzo dobry. Zawsze podobały mi sie te lampy. Fajnie by wyglądały us w tych kierunkach. Widziałem taki mod na żywo i powiem ci ze ciekawy.
Jacek nie nie były chwile załamania ale już wszystko na prostej zostaje
Jak na razie u mnie w temacie kompletnie nic się nie dzieje.
Troszkę po szperałem w necie i zmieniła mi się koncepcja na przód. Mało tych lamp na scenie Mk4 i zastanawiam się nad nimi Hella ala MK5.
Byłbym mega wdzięczny za radę. Daje poglądowe zdjęcie jakby to wyglądało w praktyce :
Jak na razie u mnie w temacie kompletnie nic się nie dzieje.
Troszkę po szperałem w necie i zmieniła mi się koncepcja na przód. Mało tych lamp na scenie Mk4 i zastanawiam się nad nimi Hella ala MK5.
Byłbym mega wdzięczny za radę. Daje poglądowe zdjęcie jakby to wyglądało w praktyce :
-
Mi osobiście się podoba. widziałem to na żywo i całkiem się prezentuje. Nie trąca gej-lukiem za bardzo ale całkiem ok to wygląda... Możesz się pokusić o montaż soczewki do nich i było by już zupełnie ciekawie.
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986
I jednak zostaje ori xenon jak na razie
Po dłuższych zastanowieniach lampy rozklejone i ramki poszły w czarny połysk
I już na aucie
Na zdjęciach listwy brak bo idzie do zaspawania miejsca po rejestracji :< dokładka 25th i zaślepka już u lakiernika
A i jeszcze wpadło nowe zawieszenie gwintowane na tył bo stare zaczęło się pocić...
Po dłuższych zastanowieniach lampy rozklejone i ramki poszły w czarny połysk
I już na aucie
Na zdjęciach listwy brak bo idzie do zaspawania miejsca po rejestracji :< dokładka 25th i zaślepka już u lakiernika
A i jeszcze wpadło nowe zawieszenie gwintowane na tył bo stare zaczęło się pocić...