Marcin koła są przód 9J tył 10J szerokości wszystko się okaże na wiosnę z oponami
Misiek dzięki kolor na dzień dzisiejszy zostaje oryginalny czyli srebrny.
Level Up Mk4 by Maciek
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
Jest bardzo Dobrze!!! Koło ładnie pasuje do linii nadwozia i nic bym nie kombinował z kolorem, jak dla mnie ukłon w twoją strone;) bo jest bardzo dobrze jak dla mnie. Zakupisz oponki i wyjedzie na zewnątrz porób zdjęcia, bo szerokości ładnie mu sie wpasowały
I jest kolejny up!
Zakupiłem opony przód 215/35 tył 225/35 i wszystko wstrzeliło na felgi Z tyłu było mowa o tym ze wysoko wysoko, wiec pozbyłem sie regulacji iii teraz jest aż za nisko troszke przyciera ale nie jest tragedia. Gorzej z przodem bo też pasuje zejść niżej ale nie ma na czym urwać miedzy oponą a błotnikiem włoże najwyżej patyczek po lodzie big milk
Tak to wygląda na dzień dzisiejszy do lepszego efektu jeszcze sporo brakuje... polerka lakieru nowa dokładka bo ta pękła i malowanie gratów... sporo tego ale z czasem wszystko się uda
Foty :
ImageShack.us
Więcej zdjęć niebawem
Zakupiłem opony przód 215/35 tył 225/35 i wszystko wstrzeliło na felgi Z tyłu było mowa o tym ze wysoko wysoko, wiec pozbyłem sie regulacji iii teraz jest aż za nisko troszke przyciera ale nie jest tragedia. Gorzej z przodem bo też pasuje zejść niżej ale nie ma na czym urwać miedzy oponą a błotnikiem włoże najwyżej patyczek po lodzie big milk
Tak to wygląda na dzień dzisiejszy do lepszego efektu jeszcze sporo brakuje... polerka lakieru nowa dokładka bo ta pękła i malowanie gratów... sporo tego ale z czasem wszystko się uda
Foty :
ImageShack.us
Więcej zdjęć niebawem