Przeglądałem Twój temat i widzę, że masz korka z 88/89. Digifant z tamtych lat faktycznie może nie mieć opcji diagnozy, choć można spróbować włożyć komputer do wozu który takie złącze posiada.
Ja wiem na 100% że mój komp jest diagnozowalny i w Polo które ma złącze diagnostyczne, komunikacja ze światem zewnętrznym działa. Ja próbowałem ze złączem diagnostycznym wpiąć się bezpośrednio w kompa, ale nie trybiło to - choć według informacji na forach powinno.
VW Polo 86c G40 forteller
- forteller
- Auto: Polo 86c G40 & Polo 86c2f ABU & Polo 9N3 GTI
- GaduGadu: 2232179
Widzę, że znajdujesz różne drogi by do mnie napisać. Wiesz, masz oba moje numery, możemy się umówićFox pisze:Ostro docierasz gościu [emoji14] czas na zmianę oleju i dołożenie chłodnicy oleju bo mu się za ciepło zaraz zrobi

Jednak nie odpisuję na Gadu!
- forteller
Coś tam się dzieje, Polo jutro jedzie do GTO

Kolektor i przepustnica rozwiercone z 45 na 52mm. Kolanko przepustnicy wypolerowane, a dekiel zaworów pomalowany na czorno - w dalszej kolejności czoło będzie wypolerowane a wnęki logo VW, paski i boki zostaną czarne. Docelowo mniej więcej tak:

Kolektor i przepustnica rozwiercone z 45 na 52mm. Kolanko przepustnicy wypolerowane, a dekiel zaworów pomalowany na czorno - w dalszej kolejności czoło będzie wypolerowane a wnęki logo VW, paski i boki zostaną czarne. Docelowo mniej więcej tak:

- forteller
Z doładowaniem ostatecznie okazało się że dziurawy mam intercooler i po jakimś czasie miałem sytuację, że przy 3500RPM było 0,55bar, a przy 4000RPM... 0,5bar
Po założeniu Twojego kółka, ale jeszcze na dziurawym IC widziałem 0,7bar. Okazało się, że po ścięciu pod wymiar kółeczka, nie ma jak go dokręcić i potrzebne były specyficzne podkładki - też trzeba było wytoczyć.
Jeszcze taki detal wpadł. Niestety na żywo wygląda nienajlepiej, ale nie poddaję się i szukam oryginału - ten był drukowany na drukarce 3D:

(mowa o emblemacie G40
)

Jeszcze taki detal wpadł. Niestety na żywo wygląda nienajlepiej, ale nie poddaję się i szukam oryginału - ten był drukowany na drukarce 3D:

(mowa o emblemacie G40