Witam.
Na wstępie od razu napiszę że w tym temacie nie znajdziecie zrobionej na maxxxa fury tylko utrzymane w jak najładniejszym stanie Audi A3 po delikatnych modyfikacjach upiększających...
Auto mam od sierpnia i naprawdę jestem z niego zadowolony
Audi a3
Rok: 1997
Silnik: 1.9 TDI AGR
W wyposażeniu nie ma szału, to co potrzebne oprócz klimy
El. szyby
El. lusterka
El. szyber dach
Środki foteli w skórze alcantare
Dodatki:
Zawias -35
Alu 17 calowe z Audi TT
Auto w po zakupie prezentowało się tak...
U mnie tradycyjnie zostaje dopieszczone
Polakierowałem przedni i tylni zderzak oraz maskę gdyż były porysowane.
Zakupiłem ori grill.
Wymieniłem kierownice bo u mnie musi być w ładnym stanie a była już trochę wytarta...
Zmieniłem kierunki na zwykłe białe, wcześniej były wieśniackie clary...
Tyle z widocznych zmian.
Auto w wersji zimowej...
Zaległa fota wnętrza...
Na dzień dzisiejszy audi ma już wszystko porobione. Teraz pozostaje tylko cieszyć się jazda
Plany na sezon 2011
-Polerka lakieru (zrobione)
-Lakierowanie felg (zrobione)
-Zakup nowych opon (zrobione)
-Zakup welurowych dywaników
-Pranie tapicerki
-Zakup gwintowanego zawieszenia (zrobione)
01.04.20011
Na auto zostały założone polakierowane felgi wraz z nowymi oponami, oraz gwintowane zawieszenie.
Na dzień dzisiejszy Audi wygląda tak...
Audi a3 -> dupowóz
cieszyc sie jazda i niskim spalaniem, kupuj gwinta koniecznie - na ziemi i tych kolach z TT bedzie przyzwoicie wygladac, tak to jest spoko na zywo lepiej niz na zdjeciach
tuning muss sein!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
- Jacek
- Auto: Golf mk2 GTI
- GaduGadu: 6067193
Dzięki chłopaki
Zmiany w audi będą tylko kosmetyczne, żadnego kocura nie chce z niej robić. Tak jak w temacie to jest dupowóz
To co wypisałem w planach to jest max co zrobię, myślę nad zakupem czegoś starszego ale to z czasem więc raczej w klasyka będzie ładowana kasiora o ile dojedzie do takiego zakupu
Pozdrawiam...
Zmiany w audi będą tylko kosmetyczne, żadnego kocura nie chce z niej robić. Tak jak w temacie to jest dupowóz
To co wypisałem w planach to jest max co zrobię, myślę nad zakupem czegoś starszego ale to z czasem więc raczej w klasyka będzie ładowana kasiora o ile dojedzie do takiego zakupu
Pozdrawiam...