Mała zmiana z tyłu.
Przed:
Po:
Znaczek w macie wyląduje w tym tygodniu.
Mk2 GTI by ManfredGti
- ManfredGti
Mk2 GTI 16V
- ManfredGti
Nadeszła chwila w końcu żeby coś w tym temacie się ruszyło. Golf w garażu w 50 % rozebrany. Kapitalny remont rozpoczęty. Ku mojemu zdziwieniu i kilku innych osób blacharka w golfie w 95 % w stanie bardzo dobrym. Progi i nadkola idealne, podłoga też w lepiej jak dobrym stanie. Samochód przygotowywany do malowania. Fotki jutro.
Mk2 GTI 16V
ManfredGti pisze:Nadeszła chwila w końcu żeby coś w tym temacie się ruszyło. Golf w garażu w 50 % rozebrany. Kapitalny remont rozpoczęty. Ku mojemu zdziwieniu i kilku innych osób blacharka w golfie w 95 % w stanie bardzo dobrym. Progi i nadkola idealne, podłoga też w lepiej jak dobrym stanie. Samochód przygotowywany do malowania. Fotki jutro.
a co z cl-em?
tuning muss sein!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
- ManfredGti
matash pisze:ManfredGti pisze:Nadeszła chwila w końcu żeby coś w tym temacie się ruszyło. Golf w garażu w 50 % rozebrany. Kapitalny remont rozpoczęty. Ku mojemu zdziwieniu i kilku innych osób blacharka w golfie w 95 % w stanie bardzo dobrym. Progi i nadkola idealne, podłoga też w lepiej jak dobrym stanie. Samochód przygotowywany do malowania. Fotki jutro.
a co z cl-em?
Jutro nowy temat z CL-em. W nim tez się pozmieniało ale to jutro w temacie jak zdjęcia będę miał.
Mk2 GTI 16V
- ManfredGti
Temat będzie na bieżąco aktualizowany. Zdjęcia z prac nad samochodem będą dodawane na bieżąco na pierwszej stronie.
Mk2 GTI 16V
- ManfredGti
Tak mam kilka rzeczy na sprzedaż które nie wiąże z planami w tym samochodzie. Będzie nowy silnik więc te rzeczy mi nie potrzebne.
Mk2 GTI 16V