Jetta mk2 Gli16v US
- Jacek
- Auto: Golf mk2 GTI
- GaduGadu: 6067193
Jak szaleć to szaleć...
Zakupiłem gwint H&R na grubym tłoczysku. Narazię go nie montuje bo już jestem tak spłukany że nawet na nowe poduszki nie mam
Gwint jest używany więc zobaczymy jak się będzie na nim jeżdziło.
Mam nadzieję ze dokonałem dobrego zakupu...
Zakupiłem gwint H&R na grubym tłoczysku. Narazię go nie montuje bo już jestem tak spłukany że nawet na nowe poduszki nie mam
Gwint jest używany więc zobaczymy jak się będzie na nim jeżdziło.
Mam nadzieję ze dokonałem dobrego zakupu...
- Jacek
Ano misiaki się przyczepiły o tablice Miał być mandacik ale bratowa zbajerowała policjanta i obeszło się bez...
Z racji tego że brak tablicy za bardzo działał na mundurowych postanowiłem ją dzisiaj zamontować.
Przy pomocy inside dobraliśmy odpowiednie miejsce i tablica została zamontowana. Tragedii nie ma.
Co do gwintu tu jest lipa, jeden amor jest wylany więc gleba musi poczekać zanim wszystko się nie wyjaśni...
Z racji tego że brak tablicy za bardzo działał na mundurowych postanowiłem ją dzisiaj zamontować.
Przy pomocy inside dobraliśmy odpowiednie miejsce i tablica została zamontowana. Tragedii nie ma.
Co do gwintu tu jest lipa, jeden amor jest wylany więc gleba musi poczekać zanim wszystko się nie wyjaśni...
- marcin
- Auto: corrado g60
- GaduGadu: 5477947
- Podziękowania: 1
Pewenie,ze by były ale podejrzewam,że cena będzie spora za nie i osobiście 14 cali to troche mało.Jak dla mnie to min 15 i max 16 to niej.
"Najcenniejsze rzeczy w życiu nie nabywa się za pieniądze..."
- Jacek
moorcin pisze:Pewenie,ze by były ale podejrzewam,że cena będzie spora za nie i osobiście 14 cali to troche mało.Jak dla mnie to min 15 i max 16 to niej.
14 do mk2 to jest najlepszy rozmiar jeszcze o takiej szerokości
15 to tylko bbs a 16 to porszaki albo corvetty takie moje zdanie