GOLFIK MKII Misiek

Awatar użytkownika
kyfy

VAGmalopolska Crew

No ładnie to siadło wszystko. Co do air'a to Twoje przygody i przypadek Bako z Borą potwierdzają moje zdanie że nie do wszystkich aut się nadaje. Ale do tego golfa wyśmienicie :lol: Jest konkret.
Corrado
Awatar użytkownika
danielS2

VAGmalopolska Crew
Auto: passat b3 kombi
GaduGadu: 581141

Moje zdanie zdasz auto w mega klimacie wiadome można niżej ale nie kosztem cięcia budy takie moje zdanie.Czemu foty z takiego daleka?dawaj sesje bo nic nie widać;)
Awatar użytkownika
kyfy

VAGmalopolska Crew

Cięcie budy to świętokradztwo w tym przypadku, poza tym śmierdzi drutem jak chuj :P
Corrado
Awatar użytkownika
Daniv

VAGmalopolska Crew
Auto: VW Golf mk2

Koła o jeden cal większe, świetnie teraz wypełniają nadkola, RS-y robią robotę :D co do aira na pewno będziesz teraz miał wygodniej. Jak się to wszystko skończy, to trzeba będzie jakiegoś spota odjebać :D
Awatar użytkownika
Mad Max

VAGmalopolska Crew

Wielki szacun za całą wykonaną robotę...
Super efekt !!!
Awatar użytkownika
8_-Misiek-_8

Administrator
Auto: VW GOLF MKII 1986

Dzięki Pany za dobre słowo :) Tak jak wspominałem podcinanie podłużnic nie wchodzi kompletnie w grę, ale może jeszcze sprubuję podciąć odboje i niech się ugina co chce :D Tym czasem dorzucam kilka strzałów, na których może będzie coś więcej widać :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Kola

VAGmalopolska Crew
Auto: Volkswagen Golf Mk3

Kocur , wiecej nic nie musze pisać bo juz inni wyczerpali temat ;)
pzdr ;)
Awatar użytkownika
8_-Misiek-_8

Administrator
Auto: VW GOLF MKII 1986

Dzięki Kola ;) Dodam tylko, że wczoraj w ramach niedzielnego relaksu udupcyłem po 10mm z odbojów i drążki się poddały kilka mm :D Wystarczyło to, żeby przód przestał wyglądać jakby startował w kosmos :D Może niebawem ogarnę jakieś porządne fory ;)
Awatar użytkownika
matash

Administrator
GaduGadu: 1575204

nie byłem do tego przekonany po zdjęciach, na zywo nabiera smaku, nie zmienia to faktu, ze jeszcze wjechalbym z tym :lol: :
Obrazek

musze jednoczesnie przyznac, ze ogolny poziom dopracowania tego auta jest bardzo wysoki
tuning muss sein!

Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
Awatar użytkownika
kyfy

VAGmalopolska Crew

matash pisze:nie byłem do tego przekonany po zdjęciach, na zywo nabiera smaku, nie zmienia to faktu, ze jeszcze wjechalbym z tym :lol: :
Obrazek

musze jednoczesnie przyznac, ze ogolny poziom dopracowania tego auta jest bardzo wysoki
No i potem widać na zlotach takie okaleczone auta, nie do odratowania na których

Obrazek

się pasie 8-)
Corrado
ODPOWIEDZ