Szpeje takie jak winda, klucze itp. trzeba w czymś wozić, tak więc wpadła taka oto walizeczka
GOLFIK MKII Misiek
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986
- mariuszg91fabia
No ziomek ogarniete az miło ☺☺
Fabka--------->>>>> http://vagmalopolska.reinfoserwis.ovh/v ... php?t=1034
- 8_-Misiek-_8
Mały aktualik tym razem w temacie GARAGE Otóż poprzednie rusztowanie pod "wystawowe" oświetlenie było zrobione z drewniany listewek przytentegowanych do szyn bramy. Wyglądało to fes chujowo, więc postanowiłem to ogarnąć Zmieniłem także same lampki na ładniejsze Dodatkowo do kina domowego dołożyłem dwa głośniki, a te które już były rozmieściłem jak należy. Teraz jest system 5:1 i granie w każdym kącie
Poza tym zająłem się młotkiem, który wisi na tablicy. Postanowiłem go odnowić i tak trzonek w kolorze drewna poszedł w czarny, natomiast obuch, który był czarny teraz jest polerowany Docelowo chciałbym w podobny sposób ogarnąć jeszcze kilka sprzętów co by podpimpować całą tablicę
Tyle
Poza tym zająłem się młotkiem, który wisi na tablicy. Postanowiłem go odnowić i tak trzonek w kolorze drewna poszedł w czarny, natomiast obuch, który był czarny teraz jest polerowany Docelowo chciałbym w podobny sposób ogarnąć jeszcze kilka sprzętów co by podpimpować całą tablicę
Tyle
- 8_-Misiek-_8