Polo 86c Coupe
- MŁODY
- Auto: MK3 GT/
Jetta A1 - GaduGadu: 775817
Na cyne tylko i wyłącznie dobry epoxyd lub 6mies na jej odgazowanie inaczej podnosi lakier, pod cynowanie pilnuj żeby spaw był szczelny i gładki jeśli nie zetrzesz dobrze kwasu z pasty do cynowania wyżre ci dziure w momencie na wylot,cortanin to syf najlepszy forch corroplex lub fertan.Do konserwacji progów wewnątrz polecam Fluid Film Liquid A lub Mike Sanders Korrosionsschutzfett i będzie na lataadamrychu pisze:Jeśli chodzi o lewy błotnik jest on cynowany następnie podkład jakiś pod szpachlę, szpachla z włóknem i na końcu żółta szpachlówkaco to za smarowidło dales pod szpachle
Kleić , Taśmić , Trytytkować ...
Loża szyderców:D:D:D
SWAG GARAGE
Loża szyderców:D:D:D
SWAG GARAGE
- adamrychu
- Auto: VW Polo 86c Coupe 1.6 16V / Bora 2.3VR5 AQN/ Polo 6N2 GTI 1.6 16V
Coś się dzieje
A oto śrubki do RMów:
I zaciski z Golfa III pod wentylowane tarcze:
Zakupiłem nowe drążki kierownicze i lampki podświetlenia tablicy rejestracyjnej. Pasuje również nowe przewody elastyczne z przodu jak i miedziane, poza tym trzeba zakupić nowe łożyska, tarcze hamulcowe, klocki i osłony przegubów. Jak robić to raz a porządnie. No może przesadziłem w miarę porządnie. Niestety niektóre części są od nowości i jednak mimo iż nie są tragiczne pasuje je jednak wymienić.
Części powoli spływają:
A oto śrubki do RMów:
I zaciski z Golfa III pod wentylowane tarcze:
Zakupiłem nowe drążki kierownicze i lampki podświetlenia tablicy rejestracyjnej. Pasuje również nowe przewody elastyczne z przodu jak i miedziane, poza tym trzeba zakupić nowe łożyska, tarcze hamulcowe, klocki i osłony przegubów. Jak robić to raz a porządnie. No może przesadziłem w miarę porządnie. Niestety niektóre części są od nowości i jednak mimo iż nie są tragiczne pasuje je jednak wymienić.
Części powoli spływają:
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986