Odświeżam, mieliście rację, na temat było stanowczo za wcześnie
Ale już prawie skończyłem kompletować graty do niego, brakuje mi jeszcze gwintu, bo nie chce kupować technixow, wolę jakiś fk albo kw, brakuje jeszcze foteli i kanapy no i kół, poki co siadly bbs canada z golfa 3, jednak tu nie ma się czym chwalić.
Zanim cokolwiek włożę, będę jakoś pod koniec miesiąca brał się za konserwację i rdzę. Później odswieze lakier i będzie już z górki
Wysłane z mojego Letv X600 przy użyciu Tapatalka
MK2 by Repo, czyli Golf Rafała
- Jacek
- Auto: Golf mk2 GTI
- GaduGadu: 6067193
Szacun za to że dotrwałeś do tego etapu Teraz już z górki. Moje zdanie na temat kół znasz... Wywal ten zderzak z hakiem. Dorwij zderzaki z chromem. Będzie ok!
Działaj działaj. a przyszły sezon widzę Cię na krakowskich drogach!
Działaj działaj. a przyszły sezon widzę Cię na krakowskich drogach!
- Repo
- Auto: VW Golf MK2
- GaduGadu: 7144565
- Podziękował: 1
- Kontakt:
Zderzak wywalony, jednak hak został [emoji16] nie zdradzę dlaczego, ale można się domyśleć zderzak z chromem na tyle już siedzi, na przód dopiero do mnie jedzie, jednak chrom w stanie kiepskim i mam z kolei do kupienia za 150 chrom ten górny, ale nie jest to mało za... nie ori kawałek chromowanego paska [emoji16] jednak chyba to przegryze i kupie, dolny chrom nie do osiągnięcia.
Zdanie o kołach mam, będą Jacku inne, będą, może nie na przyszły, ale następny sezon, marzą mi się takie jak miałeś w swoim pseudo-cabrio [emoji16]
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Zdanie o kołach mam, będą Jacku inne, będą, może nie na przyszły, ale następny sezon, marzą mi się takie jak miałeś w swoim pseudo-cabrio [emoji16]
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986