Z nowinek to, felgi będą jeździć po terenach KWA na Leonie a opony z nich lansują się już po Krakowie także bora lata teraz na stali...
Na tył wpadły klocki TRW a na dniach bora idzie niedużo do góry
VW Bora <--- Moja czarnulka...
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
Kiedy będzie temat z gofrem ??
- Jacek
- Auto: Golf mk2 GTI
- GaduGadu: 6067193
Przed chwilą oglądnąłem sobie http://www.youtube.com/watch?v=mV8XcxuUglM ehh jak dla mnie dobrze było Może kiedyś jeszcze wrócą dobre czasy dla borki
- Jacek
- Auto: Golf mk2 GTI
- GaduGadu: 6067193
Trochę odświeżę temat...
W grudniu kupiłem felgi Ronal r39 nie chciałem po prostu jeździć kolejny sezon na stalówkach. W tym momencie Ronale chce sprzedać. Jak ktoś kupi to zapodam ciekawszą felgę. Jak nie to zostanę przy nich.
Byłoby???
Jakoś w styczniu zakupiłem sobie Recaro do borki. Ogólnie bez szału. Chciałem po prostu uprzyjemnić sobie jazdę
Foto samych foteli które sobie dzisiaj zamontowałem. Mam do tego też tylną kanapę ale niestety nie miałem dzisiaj czasu jej zamontować. Stara kanapa ma identyczny materiał jak recaro więc mogę chwilę tak pojeździć...
Mam jeszcze jeden ciekawy fant. Ale wstawię fote jak zamontuję
Ogólnie chce tylko przeprowadzić lekkie wizualne zmiany. Bez żadnych fajerwerków. Auto użytkowane na co dzień więc nie ma co przesadzać
W grudniu kupiłem felgi Ronal r39 nie chciałem po prostu jeździć kolejny sezon na stalówkach. W tym momencie Ronale chce sprzedać. Jak ktoś kupi to zapodam ciekawszą felgę. Jak nie to zostanę przy nich.
Byłoby???
Jakoś w styczniu zakupiłem sobie Recaro do borki. Ogólnie bez szału. Chciałem po prostu uprzyjemnić sobie jazdę
Foto samych foteli które sobie dzisiaj zamontowałem. Mam do tego też tylną kanapę ale niestety nie miałem dzisiaj czasu jej zamontować. Stara kanapa ma identyczny materiał jak recaro więc mogę chwilę tak pojeździć...
Mam jeszcze jeden ciekawy fant. Ale wstawię fote jak zamontuję
Ogólnie chce tylko przeprowadzić lekkie wizualne zmiany. Bez żadnych fajerwerków. Auto użytkowane na co dzień więc nie ma co przesadzać
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986