Dobra robota!
Czym haczysz na progach? Podłogą czy tłumikami?
Bagged Audi A4 B6 Quattro
- dzekson
- Auto: 2002 Audi A4 1.9TDI+ Quattro
Jacek pisze:Fajnie się tu dzieje
Bacznie śledzę temat bo być może następne moje auto to będzie takie a4 tylko że w kombi
Przecieram szlaki
Panowie potrzebuje porady !
Na total glebie już swoje pojeździłem w tym sezonie i zabrałem się dzisiaj za podnoszenie tyłu, ale nie byłem pewien czy mogę jeszcze więcej podkręcić, naprężenia na gwincie nie będą za duże ? Bo podkręciłem tak jak na zdjęciu i w sumie dalej gleba jest niesamowita Auto się ledwo 2cm podniosło
No i dodatkowo wczoraj robiłem małe spasowanie przodu, bo niestety bolączką B6 jest to że przód wygląda jak by był po wielkich przejściach
Dalej jest jeszcze nie tak jak bym chciał ale jeszcze nad tym bd pracował
Dodatkowo podłokietnik poszedł do obszycia w skórze
No i że audi z tych roczników ma bolączke wycierających sie przełączników, zamówiłem kolejny element układanki. Do kompletu pozostały mi tylko przełączniki drzwi kierowcy
W przyszłym tygodniu przyjdą także grzane wkłady lusterek
dzekson pisze:Gwint Raceland'a bo taki sie trafil za dobre pieniadze w sumie, a trafić gwint używany do B6 Q graniczy z cudem
Ogólnie auto wygląda teraz tak jak na zdjęciach, do malowania bedzie jeszcze dolny chrom grilla, ale musze sciagac caly zderzak a brakuje mi czasu
Żeby zdemontowac dolny grill nie trzeba bylo sciagac zderzaka. Jak Ci sie jezdzi na gwincie Raceland-a, bardzo twardo?
- dzekson
- Auto: 2002 Audi A4 1.9TDI+ Quattro
siwy1117 pisze:dzekson pisze:Gwint Raceland'a bo taki sie trafil za dobre pieniadze w sumie, a trafić gwint używany do B6 Q graniczy z cudem
Ogólnie auto wygląda teraz tak jak na zdjęciach, do malowania bedzie jeszcze dolny chrom grilla, ale musze sciagac caly zderzak a brakuje mi czasu
Żeby zdemontowac dolny grill nie trzeba bylo sciagac zderzaka. Jak Ci sie jezdzi na gwincie Raceland-a, bardzo twardo?
Jak ściągnąłem to zauważyłem, że jednak nie trzeba, ale i tak wszyło mi to na dobre
Na gwincie jeździ mi się ok, i wg mnie nie jest on twardy. Zdarzało mi się jeździć na twardszych
A teraz kilka miłych i mniej miłych ostatnich aktualizacji:
- Przyszło radyjko BNS 5.0
- Podświetlenie z podsufitki Ambiente i jakieś inne graty
- Wczoraj miałem niemiłą przygodę. Ale co zrobić, oświadczenie mam to ubezpieczalnia mi to wypłaci mam nadzieję odpowiednio
-Jest Q jest zabawa
http://www.youtube.com/watch?v=insx12qiD8U&feature=player_embedded