BlackMk3 by Kola
Jacku jak znajde coś, co nie jest pordzewiałe i wygląda nadal jak listwa a przy okazji nie wydam kolejnej stówki w błoto to nawet dzisiaj bym załozył
No ale realia są takie ze zbliza sie koniec sezonu, Golf zapadnie w sen zimowy i będzie składanie gratów do samochodu i jakieś poszukiwania np własnie listw
Mam nadzieje że po zimie juz wszystko będzie na miejscu
Aż tak razi po oczach ? Bo mi sie wydaje że lepiej wygląda Golf z progami bez maskownic, niż Golf wogóle bez progów z gołymi metalowymi na wierzchu które itak mam zamiar montować nowe bo te które mam niesą już najzdrowsze
No ale realia są takie ze zbliza sie koniec sezonu, Golf zapadnie w sen zimowy i będzie składanie gratów do samochodu i jakieś poszukiwania np własnie listw
Mam nadzieje że po zimie juz wszystko będzie na miejscu
Aż tak razi po oczach ? Bo mi sie wydaje że lepiej wygląda Golf z progami bez maskownic, niż Golf wogóle bez progów z gołymi metalowymi na wierzchu które itak mam zamiar montować nowe bo te które mam niesą już najzdrowsze
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
Widziałem go na zakończeniu, jest mega kot;) Felgi miażdżą kolorem! Świetne auto, gratulacje!
Siema, mam dylemat.
Nie wiem czy zostawać na ten sezon przy aktualnym froncie czy robić 'francuski front'...
Chodzi o żółte wstawki - halogeny w zderzak i/lub lampy drogowe.
Zrobiłem vt żeby to jakoś zwizualizować - porównanie aktualnego frontu i 2 wariantów które wchodzą w gre.
Jak to widzicie ??
Nie wiem czy zostawać na ten sezon przy aktualnym froncie czy robić 'francuski front'...
Chodzi o żółte wstawki - halogeny w zderzak i/lub lampy drogowe.
Zrobiłem vt żeby to jakoś zwizualizować - porównanie aktualnego frontu i 2 wariantów które wchodzą w gre.
Jak to widzicie ??
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986