Red GolfMK3 by maro92

Awatar użytkownika
Jacek

Moderator
Auto: Golf mk2 GTI
GaduGadu: 6067193

Grill ok ale ten pomarańczowy kierunek razi...
Co do pakietu GTI to osobiście zakupiłbym tylko progi. Do tego jakieś ciekawsze koło i powinno być ok ;)
Kaspoll1988

Forumowicz
Auto: Seat Toledo 1M TDI
GaduGadu: 2668278

Nie od razu Kraków zbudowano. Pomału a do przodu ;) teraz to ładnie wygląda :)
Awatar użytkownika
8_-Misiek-_8

Administrator
Auto: VW GOLF MKII 1986

Gril na plus :D
Awatar użytkownika
daro92

Forumowicz
Auto: Golf III Mexico 2.0
GaduGadu: 11763281

Jak napisal Jacek odrazdzam sierpy kup progi i bedzie elegancko wg. mnie te sierpy postarzaja auto takie jest moje zdanie ale kazdy ma swoj gust.
Powoli a do przodu. Bede obserwowal... Pozdrawiam
Awatar użytkownika
maro92

Forumowicz
Auto: Golf MK3 1.8

Dzieki, tak w sumie już mi wyszły z głowy te sierpy bo dodatkowo może być ryzyko, że potem będzie sie rdza wdzierać a pod tym względem auto jest idealne (poza standardowym miejcu na klapie) tak to jest cacy 8-). O progach myślałem i postaram sie to zrealizować, bede szukał ori bo jak widze czasem te "japońce"... :?
Kierunki na wiosne też pójdą w smoked i postaram sie o postoje w kierunkach, chciałbym też odświeżyć moje ATS'y chciałbym środek na jakiś kolor malnąć żeby sie "wyróżnić" ale do czerwonego to cięzko żeby coś spasowało poza czarnym i to jeszcze do takich jak moje. Macie jakiś pomysł?
Pozdro:)
Stwierdzony Corradoholizm.
Awatar użytkownika
Jacek

Moderator

maro92 pisze: chciałbym też odświeżyć moje ATS'y chciałbym środek na jakiś kolor malnąć żeby sie "wyróżnić" ale do czerwonego to cięzko żeby coś spasowało poza czarnym i to jeszcze do takich jak moje. Macie jakiś pomysł?
Pozdro:)

Ja mam pomysł... Odłożyć trochę kasy do wiosny, sprzedać ATS-y i kupić coś ciekawszego ;)
Awatar użytkownika
maro92

Forumowicz

Heh wiedziałem że ktoś tak napisze :). Póki co ATS musi zostać na wiosne... a z czasem sie zmieni koło na coś lepszego, ale narazie zostają.
Awatar użytkownika
Jacek

Moderator

To nie rób z nimi nic 8-) Tylko odkładaj kasę ;)
Maciiek

Forumowicz
Auto: Vw Golf 3
GaduGadu: 13233874

Tak jak Jacek mówi odkładaj kasę na jakieś porządne koło nie baw się z tym ;)
Awatar użytkownika
maro92

Forumowicz

Witajcie ;) Golfik zimuje narazie w garażu od jakiegoś czasu (łożysko od klimy sie wytarło, ale fanty już są trzeba je pozakładać). W week kumpel podzielił sie ze mną folią przyciemniającą i skusiłem sie na smokedowanie kierunków :D
Musze jeszcze wyobczajać dobry sposób na postoje w nich i wkrótce wpadną...
Tak to sie prezentuje:

Obrazek
Sory za fatalną jakość :x

-- 23 Lut 2012, 22:19 --

Siema :)
Miałem trochę wolnego czasu w ferie, to postanowiłem zrobić sobie polerkę alusków.
Na początku było ciężko bo były pryśnięte szpachlą natryskową (nie wiem po co :? ) i trzeba było orać zwykłym papierem na sucho ale później na mokro szło elegancko :twisted:
Narazie pomaściłem je K2Aluchrom ale wiem że nie mają dobrej opini, z czasem musze wykminić coś lepszego. :idea:

Obrazek

Obrazek

Okazuje się, że to nie są ATSy tylko STRATO, różnią się tym, że mają dekielki (wcześniej nie woziłem ich ale pomyśle nad tym jak siądą na aucie), 7 ramion, większy rant i ET25. :geek:
Zablokowany