[Mk3 GTi] Porsche styl by Maciek
Kyfy dzięki! do silnika myślę jeszcze jakiś dolot sportowy i chyba tyle pod maskę bardziej pragnę na przyszłe lata robić Swap na 1.8T bądź ABF ;]
-- 09 Sty 2012, 16:41 --
Up co by nie było że nic się nie dzieje
Z racji tego iż teraz auto stoi prawie cały czas w garażu korzystam i robię ile dam radę
Przedni zderzak gotowy miałem poprawić miejsce na tablice bo było nawiercone pełno dziur
Poza tym wpadła dziś paczka z kosmetykami do auta
I z racji że wzmacniacz który przedtem kupiłem nawet nie zamontowałem tylko odrazu znalazł się chętny na niego to go pozbyłem a ja kupiłem Sony Xplod ten już zamontuje niee a i dopadłem też gałeczkę ori GTi z Mk2 jak się nie myle
I jako że Porsche zostają to musze wypchnąć koła ile się da do błotnika yupii wiec były przymiarki
Dystans który mam z tyłu 53mm dałem do przodu i okazało się że jest prawie idealnie myśle o zakupie 50mm to starczy
A tył mam gotowy 58mm szerokości i koło wygląda dobrze
-- 11 Sty 2012, 16:33 --
Przyszła mi reszta gratów na które czekałem
Kieszenie materiałowe z kopertówkami wszystkie kableki do podłaczenia itp mam 3 drzwi wiec dwie będę miał do zbycia jak ktoś chce pisać
Zaślepki kierunków WOB długo szukałem tego rarytasiku wkońcu znalazłem!
Od razu miałem chwilkę czasu to zrobiłem im mały Make up i już są w kolorze samochodu
Poza tym skoro VwPorsche to i dodatki wlecą Porsche parę dobrych naklejek i smycz małe drobnostki ale cieszą
Znajdę kiedyś trochę czasu to zajmę się montażem
-- 09 Sty 2012, 16:41 --
Up co by nie było że nic się nie dzieje
Z racji tego iż teraz auto stoi prawie cały czas w garażu korzystam i robię ile dam radę
Przedni zderzak gotowy miałem poprawić miejsce na tablice bo było nawiercone pełno dziur
Poza tym wpadła dziś paczka z kosmetykami do auta
I z racji że wzmacniacz który przedtem kupiłem nawet nie zamontowałem tylko odrazu znalazł się chętny na niego to go pozbyłem a ja kupiłem Sony Xplod ten już zamontuje niee a i dopadłem też gałeczkę ori GTi z Mk2 jak się nie myle
I jako że Porsche zostają to musze wypchnąć koła ile się da do błotnika yupii wiec były przymiarki
Dystans który mam z tyłu 53mm dałem do przodu i okazało się że jest prawie idealnie myśle o zakupie 50mm to starczy
A tył mam gotowy 58mm szerokości i koło wygląda dobrze
-- 11 Sty 2012, 16:33 --
Przyszła mi reszta gratów na które czekałem
Kieszenie materiałowe z kopertówkami wszystkie kableki do podłaczenia itp mam 3 drzwi wiec dwie będę miał do zbycia jak ktoś chce pisać
Zaślepki kierunków WOB długo szukałem tego rarytasiku wkońcu znalazłem!
Od razu miałem chwilkę czasu to zrobiłem im mały Make up i już są w kolorze samochodu
Poza tym skoro VwPorsche to i dodatki wlecą Porsche parę dobrych naklejek i smycz małe drobnostki ale cieszą
Znajdę kiedyś trochę czasu to zajmę się montażem
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
Pięknie się to zapowiada Gratki działań. Koło lalunia
Nowości nie za wiele ale coś trzeba skrobnąć
Jako że koła z przodu wymagały dystansu to oto pojawił się dystans 17mm myślę że starczy jeszcze nie przymierzałem ale myślę że będzie ok
A poza tym zawsze chciałem mieć jakiś porządny ster! I jest! Raid Hp 30cm oczywiście z klaksonem Porsche Naba Mk3 i wszystko jasne..
Oprócz tego wykosztowałem się teraz bo ubezpieczyłem samochód... Ale przynajmniej to już za mną. Jeszcze kupiłem rękawicę do mycia auta
Teraz zostało mi jeszcze kupić akumulator bo stary szlag trafił I chce zająć się troszkę wnętrzem poduszki pasażera itp...
Jako że koła z przodu wymagały dystansu to oto pojawił się dystans 17mm myślę że starczy jeszcze nie przymierzałem ale myślę że będzie ok
A poza tym zawsze chciałem mieć jakiś porządny ster! I jest! Raid Hp 30cm oczywiście z klaksonem Porsche Naba Mk3 i wszystko jasne..
Oprócz tego wykosztowałem się teraz bo ubezpieczyłem samochód... Ale przynajmniej to już za mną. Jeszcze kupiłem rękawicę do mycia auta
Teraz zostało mi jeszcze kupić akumulator bo stary szlag trafił I chce zająć się troszkę wnętrzem poduszki pasażera itp...
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
jest w krakowie Centrum akumulatorowe w okolicach kapelanki, durzy wybór i przystępne ceny. Do siebie wyrwałem tam Varte 72Ah za 305 zł z 2 letnia gwarancją. Tak że cena konkret
Kaspoll1988 pisze:jest w krakowie Centrum akumulatorowe w okolicach kapelanki, durzy wybór i przystępne ceny. Do siebie wyrwałem tam Varte 72Ah za 305 zł z 2 letnia gwarancją. Tak że cena konkret
nie zebym sie czepial ale warto czasem przeczytac jeszcze raz co sie napisalo i zwrocic uwage na niektore bledy bo az oczy puchna
tuning muss sein!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986
Jacek weź nie gadaj głupot normalna trója jakich pełno Ja się nie mogę doczekać kiedy w końcu wyjadę wypucuję poskładam i przebujam się z łokciem na drzwiach
Misiek no kiera marzyła mi się jakiś czas ja teraz środek rozbebeszony na razie nie mam kiedy tego ogarnąć jeszcze parę pierdołek ma mi przyjść do wnętrza i będę składał wszystko dopiero wtedy..
Misiek no kiera marzyła mi się jakiś czas ja teraz środek rozbebeszony na razie nie mam kiedy tego ogarnąć jeszcze parę pierdołek ma mi przyjść do wnętrza i będę składał wszystko dopiero wtedy..