Bagged Audi A4 B6 Quattro
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
Zawsze gdzieś masz luzy jeśli chodzi o mocowanie przewodów paliwowych pod samochodem. Więc może tam coś upchniesz i będzie wyglądało jak by były ori.
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
No ładnie żeś audi rozgrzebał ;D Co do suzuki pewnie cieszy pape jak przyciśniesz Jeździj z głową by potem nie być bez głowy
- dzekson
- Auto: 2002 Audi A4 1.9TDI+ Quattro
chciałbym wrzucić jakiegoś monoblocka 19" wiec jedyne co mi się na myśl nasuwa to 10calowe koła z bmw
tylko na razie brak $$ bo zainwestowałem w motor który stoi na allegro i czeka na nowego właściciela
do przodu w najblizszym czasie chciałbym dokupić dokładkę s-line bo...
Ziomek, a może Ty do mnie podjedziesz ? od kiedy to góra ma przychodzić do Mahometa ?
tylko na razie brak $$ bo zainwestowałem w motor który stoi na allegro i czeka na nowego właściciela
do przodu w najblizszym czasie chciałbym dokupić dokładkę s-line bo...
Ziomek, a może Ty do mnie podjedziesz ? od kiedy to góra ma przychodzić do Mahometa ?
- frasiumk1
- Auto: Golf Mk1 Cabrio 89`
kurcze, fajnie to gryzie ziemie, ale do prawdziwego fapowania brakuje mocnego szerokiego kola z pierdolnieciem! podejrzewam, ze bedzie to kwestia czasu!
PS: lewa w gore! Fajnie ze nie ograniczasz sie do 4 kolek, popieram!
- dzekson
- Auto: 2002 Audi A4 1.9TDI+ Quattro
frasiumk1 pisze:kurcze, fajnie to gryzie ziemie, ale do prawdziwego fapowania brakuje mocnego szerokiego kola z pierdolnieciem! podejrzewam, ze bedzie to kwestia czasu!
w przyszlym tyg bede moto w krk to mozemy cos polatac
problem w tym, ze do a4 zeby ladnie wypelnic nadkole potrzeba 19x10 do tylu a to juz jest spory wydatek wiec podejzewam, ze najwczesniej wprzyszlym sezonie cos kupie. rzczej nic skrecanego bo na to na pewno mnie nie stac ale monoblock z bmw moze jakis wpadnie
na razie czekam na odszkodowanie z ZIKIT'u za rozwalona felge ale dogadac sie z nimi...