Audi A4 TDI
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986
Koła szukam już parę miesięcy, chce coś ori skręcanego , ale póki co nic ciekawego w moim budżecie nie znalazłem , ten sezon przelatam jeszcze na tym, tylko bedzie lepiej spasowane, wpadnie camber na tył, poszerze nadkola jeszcze trochę posadzę i powinno być git z przodu mam zamiar zrobic custom tulejki do górnych wachaczy i koło powinno się troszkę schować górą, dojdzie metalowa osłona pod silnik, i też urwę jeszcze trochę wysokośći
w planach jest ogarnięcie jakiejść custom dokładki na przód, na bazie tej z cupry
plan na ten sezon, to ogarnąć wszystkie zaczęte tematy, środek coś tam ruszyłem w tamtym sezonie, ale parę tematów zostało rozgrzebanych, pozbierałem nowe osłony pod maskę, nowe zbiorniczki i bede chciał ogarnąć pod maską żeby to jakoś wyglądało powymieniać wszystkie plastiki na których widać upływ lat, tak żeby było czysto i schludnie
w planach jest ogarnięcie jakiejść custom dokładki na przód, na bazie tej z cupry
plan na ten sezon, to ogarnąć wszystkie zaczęte tematy, środek coś tam ruszyłem w tamtym sezonie, ale parę tematów zostało rozgrzebanych, pozbierałem nowe osłony pod maskę, nowe zbiorniczki i bede chciał ogarnąć pod maską żeby to jakoś wyglądało powymieniać wszystkie plastiki na których widać upływ lat, tak żeby było czysto i schludnie
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986
no płyta jest musem, niby a4 ma miskę stosunkowo wysoko, ale po włożeniu klimy, rurki od niej mają do asfaltu jakieś 2cm, i boje się że długo się tą klimą nie naciesze
Coś z tego będzie, klimatronik I górna listwa doszlifowana do radia, dorobione boczki, zostało tylko wzmocnić całość od tylu, delikatnie przyszpachlowac front i prysnac w czarny mat :kox:
Zaczynam też szukać grantów pod swap tylnego hamulca, prawdopodobnie wpadnie 280/22, ale to jeszcze wyjdzie w praniu póki co udało się wyrwać tylne piasty z a6c4, w dobrej kasie, teraz dorwać zaciski i jarzma
Zaczynam też szukać grantów pod swap tylnego hamulca, prawdopodobnie wpadnie 280/22, ale to jeszcze wyjdzie w praniu póki co udało się wyrwać tylne piasty z a6c4, w dobrej kasie, teraz dorwać zaciski i jarzma