Corrado 16v+
- marcin
- Auto: corrado g60
- GaduGadu: 5477947
- Podziękowania: 1
Opony faktyczne takie se ale w czarnych felgach aż tak sie nie rzuca w oczy,moim zdanie zrobił sie taki"bandyta" mnie sie generalnie podoba
"Najcenniejsze rzeczy w życiu nie nabywa się za pieniądze..."
hehe trapez, gumy jedyne sluszne dunlopy sp sport, w sumie myslalem ze bedzie wiekszy hc:
I kolejne przymiarki na auto tym razem z kombinowanymi adapterami 30mm. Z przodu tak zostanie z tylu bedzie 27mm zeby bylo tak jak chce, adaptery pojechaly sie robic i za tydzien powinny byc razem z customowymi srubami i nowymi deklami, przod trzeba bedzie opuscic z dol ok 10mm jeszcze no i caly czas szukam waskiego hokeja
I kolejne przymiarki na auto tym razem z kombinowanymi adapterami 30mm. Z przodu tak zostanie z tylu bedzie 27mm zeby bylo tak jak chce, adaptery pojechaly sie robic i za tydzien powinny byc razem z customowymi srubami i nowymi deklami, przod trzeba bedzie opuscic z dol ok 10mm jeszcze no i caly czas szukam waskiego hokeja
tuning muss sein!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
- Jacek
- Auto: Golf mk2 GTI
- GaduGadu: 6067193
Faktycznie naciąg bez przegięcia, przynajmniej na foto
powiedz mi bo się nie znam te tylne lampy to jest zwykła seria czy jakiś rarytas?? Moim zdaniem pasowałoby coś ciemnego na tył
a co do rozmiaru felg to na 100 do jetty się nie zmieszczą bo są mega szerokie i do tego dochodzą jeszcze adaptery więc zbyt dużo by wystawały...
powiedz mi bo się nie znam te tylne lampy to jest zwykła seria czy jakiś rarytas?? Moim zdaniem pasowałoby coś ciemnego na tył
a co do rozmiaru felg to na 100 do jetty się nie zmieszczą bo są mega szerokie i do tego dochodzą jeszcze adaptery więc zbyt dużo by wystawały...
lampy seria, cos innego w swoim czasie na pewno nie teraz, co do kol to jest 8,5 z przodu i 195/40 i 9,5 z tylu z oponkami 215/40
tuning muss sein!