To tylko folia - zawsze można ją zerwać. Nie lubie jak mi ktos zaglada do auta albo jadac za mną widzi jak rozmawiam przez tel. a niestety rozmawiam bardzo czesto
Właśnie zakonczylem ten ciezki dzien... poskladalem wszystko procz dokladki bo ori wydech jej nie puszcza. Zloze ją dopiero w nast tygodniu jak odbiore auto z Ultera.
Szyby ogarnięte:
Sorry za jakość końcowego zdjecia, ale nie mialem juz siły bo ciezki dzien byl. Jutro cykne za dnia
[MK6] 1,2 TSI 105 KM City Line 2012 / MY2013
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
no z tyłu jest fajnie, żekł bym bardzo fajnie;)
Wiedz ze cos sie dzieje przy MK6
Tutaj część fotorelacji z naszych wczorajszych i dzisiejszych prac. Kolejne fotki i efekt finalny jutro
Nie ma lipy nawet śruby od stalówek byly patyczkami do uszu potraktowane w środku
Danon Car Detailing Kraków
Najlepsi! Daje gwarancje, ze pojedziecie i wyjedziecie mega zadowoleni po 1 z uslugi a po 2 z ceny
Tutaj część fotorelacji z naszych wczorajszych i dzisiejszych prac. Kolejne fotki i efekt finalny jutro
Nie ma lipy nawet śruby od stalówek byly patyczkami do uszu potraktowane w środku
Danon Car Detailing Kraków
Najlepsi! Daje gwarancje, ze pojedziecie i wyjedziecie mega zadowoleni po 1 z uslugi a po 2 z ceny
- Jacek
- Auto: Golf mk2 GTI
- GaduGadu: 6067193
Widziałem dzisiaj na żywo. Świeci się jak psu jajka... Ostatni raz widziałem golfa jak był serią, teraz to nie to auto... Działaj dalej! Na wiosnę na pewno będzie kosił!!!
Jeśli będę miał coś polerować to na pewno u nich
Jeśli będę miał coś polerować to na pewno u nich
-
Ile taki detaling u nich? hmm info na PW:D
Nie wiem ile taki detailing zadzwon do Daniela to Ci powie pewnie
Ktoś mi powie jak to ugryźć ? kolejny element przyszedł jakies tam adaptery tez są, ale wiercić karzą, czego nie mam zamiaru robic
Ktoś mi powie jak to ugryźć ? kolejny element przyszedł jakies tam adaptery tez są, ale wiercić karzą, czego nie mam zamiaru robic
A tutaj Panowie końcówki wybrane dzisiaj w Ulterze. Total nowość black chrome - do bandyty jak znalazł
-
Bardzo przyjemnie towygląda