Problem z Bentleyami rozwiazany bo prawdopodobnie nie wejdą
Bartol ma swoje BBS-y o identycznych parametrach i przód niestety wystaje nawet przy oponie 215/35, i nawet zaklepanie rantu może tu niewiele pomóc
Jest do wyhaczenia coś takiego:
Mercedes Carlsson 19" 8,5j wtedy by mi sie to schowalo bo jednak po co dawac duze koło jak sie nie schowa w air
VW Bora
matash pisze:no bylaby pyta na tych Carlssonach
jakoś nie kreca mnie felgi z cienkimi ramionami szprychami itd tylko własnie coś pełnego, a tych carlssonów w sumie w PL jeszcze nie wiedziałęm na scenie VW
bako pisze:matash pisze:no bylaby pyta na tych Carlssonach
jakoś nie kreca mnie felgi z cienkimi ramionami szprychami itd tylko własnie coś pełnego, a tych carlssonów w sumie w PL jeszcze nie wiedziałęm na scenie VW
a co ja pisze niby, mis ie podoba i bedzie wlasnie oryginalnie
tuning muss sein!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
matash pisze:bako pisze:matash pisze:no bylaby pyta na tych Carlssonach
a co ja pisze niby, mis ie podoba i bedzie wlasnie oryginalnie
Nie no wiem co piszesz to taki mój mały wywód w sumie to piłem do rial daytona ktore i tak swoją drogą jest bardzo dobrym kołem
matash pisze:jak tam prace, gdzies przeczytalem ze air juz sie ogarnia w Toruniu?
Tak jest cały zawias już powoli sie sklada własnie w Toruniu, póki co poszukiwania koła co nie jest prostą rzeczą żeby zachować jakiś poziom a i tak pewnie bedzie gorzej niz na monoblockach ale cóż zmiany potrzebne zeby coś odświeżyć, mam cos na oku ale póki co spokojnie czekam
Co do aira jeszcze musze czekac bo tokarz sie wlecze
Juz na 99% zostało wybrane koło jak juz bedzie w domu dopiero sie pochwale a to raczej może potrwać wiec póki co nie zapeszam.
Jest już coś bardzo podobnego na scenie VAG ale w takiej specyfikacji jak te niby moje jeszcze na VAG-u w PL w sumie nie widziałem, może przeoczyłem a może nie było, czy bedzie lepiej niż na monoblckach cięzko powiedzieć, źle nie bedzie na pewno szerzej cdn..
Juz na 99% zostało wybrane koło jak juz bedzie w domu dopiero sie pochwale a to raczej może potrwać wiec póki co nie zapeszam.
Jest już coś bardzo podobnego na scenie VAG ale w takiej specyfikacji jak te niby moje jeszcze na VAG-u w PL w sumie nie widziałem, może przeoczyłem a może nie było, czy bedzie lepiej niż na monoblckach cięzko powiedzieć, źle nie bedzie na pewno szerzej cdn..