dawno tam nie zaglądałem i nawet nie wiedziałem że coś takiego zrobili ale dzięki za info...
żeby nie było że ciągle dłubie przy zawieszeniu to tym razem coś innego przygotowałem na nowy sezon...
myślę że powinno pasować do jasnej wykładziny na podłodze która czeka już na pranie
[Golf MK2] - Westmoreland Edition
- Piter_NS
- Auto: Golf MK2; NSU 1000C; MB
- GaduGadu: 2698203
obecnie jest wnętrze czarne w materiale (fabryczne) + brązowo beżowe korale ale jest wizja zrobienia jasnego wnętrza właśnie w beżowym kolorze
Jakby ktoś coś wiedział na temat sprzedaży jasnego (beżowego) wnętrza do MK2 3D to jestem poważnie zainteresowany. Dokładnie takie jak na poniższej fotce...
Jakby ktoś coś wiedział na temat sprzedaży jasnego (beżowego) wnętrza do MK2 3D to jestem poważnie zainteresowany. Dokładnie takie jak na poniższej fotce...
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2011, o 23:02 przez Piter_NS, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piter_NS
- Auto: Golf MK2; NSU 1000C; MB
- GaduGadu: 2698203
apdejt....
wreszcie udało się auto postawić na zawieszeniu dzięki któremu będzie można wyjechać z garażu
poniżej kilka skromnych fotek
mały dodatek do wnętrza...
PS. sorki za to że nie robię większej ilości fotek z prac ale przy aucie dłubie praktycznie sam i albo będę się skupiał na jak najszybciej wykonanych zmianach albo na tworzeniu dokumentacji
wreszcie udało się auto postawić na zawieszeniu dzięki któremu będzie można wyjechać z garażu
poniżej kilka skromnych fotek
mały dodatek do wnętrza...
PS. sorki za to że nie robię większej ilości fotek z prac ale przy aucie dłubie praktycznie sam i albo będę się skupiał na jak najszybciej wykonanych zmianach albo na tworzeniu dokumentacji