Dzisiejsza zawartość paczki chyba będzie dobrze pasować we wnętrzu Białasa??? Tak się zastanawiam czy dokładnie w tej konfiguracji nie pozostanie
[Golf MK2] - Westmoreland Edition
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986
- Piter_NS
- Auto: Golf MK2; NSU 1000C; MB
- GaduGadu: 2698203
Z jednej strony szkoda, że nie posiada tych informacji, ale z drugiej strony jest taki ciekawy bez tych wskaźników.
Jeśli chodzi o MFA i temperaturę to można je zrobić gdzieś poza licznikiem Jest jeszcze możliwość zrobienia customowego licznika z większym wyświetlaczem i tam mieć to co potrzebna
Obecnie taka wersja przypadła mi do gustu bo taki kupiłem jako gotowiec od poprzedniego właściciela (ze wstępnych oględzin licznika wygląda że wskaźnik temp. jest za plastikiem u góry, nie wiem jak wygląda sprawa z MFA ale chyba go niema w ogóle).
Jeśli chodzi o MFA i temperaturę to można je zrobić gdzieś poza licznikiem Jest jeszcze możliwość zrobienia customowego licznika z większym wyświetlaczem i tam mieć to co potrzebna
Obecnie taka wersja przypadła mi do gustu bo taki kupiłem jako gotowiec od poprzedniego właściciela (ze wstępnych oględzin licznika wygląda że wskaźnik temp. jest za plastikiem u góry, nie wiem jak wygląda sprawa z MFA ale chyba go niema w ogóle).
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986