No cudo!
A jak tam correk ?? Pali? Jeździ ???
Corrado 16v+
pali, nie jezdzi, problemy wychodza, w tym jeden znaczacy dzis - szukam podstaw/mocowac pod alternator i pompe wspomagania do wersji bez klimy - pasuje z silnikow abf, adl,ady itp. moze ma ktos cos?
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2016, o 06:42 przez matash, łącznie zmieniany 1 raz.
tuning muss sein!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
Prace nad autem ida jak krew z nosa przez nierzetelnosc pewnych ludzi. potwierdza sie ze zawod mechanik/lakiernik/blacharz to stan umyslu
Juz nie ma w sumie duzo pracy tzn powiesic chlodnice i ulozyc wiazke, udalo sie ogarnac problem z pompa wspomagania i jej mocowaniem, bylo troche rozkminy, wycieczki do ASO po rozne sruby mocujace i duperele, w koncu udalo sie wszystko skompletowac i wszystko pasuje.
W tzw miedzyczasie udalo sie zebrac kilka rarytasowych gratow:
Momo Team 30cm w stanie jak nowa
Nowe szkła halogenów (od zawsze byly pekniete)
Nowy oryginalny przelacznik swiatel z classicparts.
Jakies graty beda jeszcze naplywaly, mam nadzieje ze na koniec roku auto bedzie juz u mnie jezdzace i zostanie mi go skrecic do reszty, dotrzec silnik i powoli pasowac kola.
Juz nie ma w sumie duzo pracy tzn powiesic chlodnice i ulozyc wiazke, udalo sie ogarnac problem z pompa wspomagania i jej mocowaniem, bylo troche rozkminy, wycieczki do ASO po rozne sruby mocujace i duperele, w koncu udalo sie wszystko skompletowac i wszystko pasuje.
W tzw miedzyczasie udalo sie zebrac kilka rarytasowych gratow:
Momo Team 30cm w stanie jak nowa
Nowe szkła halogenów (od zawsze byly pekniete)
Nowy oryginalny przelacznik swiatel z classicparts.
Jakies graty beda jeszcze naplywaly, mam nadzieje ze na koniec roku auto bedzie juz u mnie jezdzace i zostanie mi go skrecic do reszty, dotrzec silnik i powoli pasowac kola.
tuning muss sein!
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986
po kilku zakretach widac w koncu swiatelko w tunelu, pracy jest duzo wiecej niz sie wydawalo ale dogrywamy wszystkie tematy na poziomie, jest sporo customowych rozwiazan no i robimy sami z Marcinem i naszym znajomkiem Pawłem dosc pseudomechanikow
tuning muss sein!