Koło ciągle jest poszukiwane Myśle że na następny sezon będzie coś szerszego
A co do większej gleby - mieszkam w miejcu gdzie jest stromy podjazd na droge główną i już jest że tak powiem wysokość graniczna na grubość lakieru
I dzięki za pozytywne słowa bo chyba nieliczni tutaj oglądali mojego Golfa w realu na postoju w aktualnym setupie
Pozdro
BlackMk3 by Kola
A tak wyglądają BBS po malowaniu
W poniedziałek zakładam kapcie
-- 09 Mar 2012, 21:57 --
AA, i dodam że całe wnętrze w Golfie zostało wyprane, tudzież wyczyszczone i odkurzone, zamontowane zostały ori maty grzewcze foteli, podświetlenie wszystkich zegarów zmienione na zielone (zegary główne, wskaźnik doładowania, pokrętła nawiewu), kierownica wypolerowana ponownie na lustro, drzwi uszczelnione. Wpadł Airbag zamiast schowka (nie podpięty ale lepiej wygląds ), grzane spryski były ale sie zepsuł jeden
I najważniejsza rzecz - wpadł intercooler od 1z którego mi brakowało teraz różnica jest i to znaczna niz przed zimą
Trzeba sie będzie na hamownie wybrać, pewnie w Nysie
W poniedziałek zakładam kapcie
-- 09 Mar 2012, 21:57 --
AA, i dodam że całe wnętrze w Golfie zostało wyprane, tudzież wyczyszczone i odkurzone, zamontowane zostały ori maty grzewcze foteli, podświetlenie wszystkich zegarów zmienione na zielone (zegary główne, wskaźnik doładowania, pokrętła nawiewu), kierownica wypolerowana ponownie na lustro, drzwi uszczelnione. Wpadł Airbag zamiast schowka (nie podpięty ale lepiej wygląds ), grzane spryski były ale sie zepsuł jeden
I najważniejsza rzecz - wpadł intercooler od 1z którego mi brakowało teraz różnica jest i to znaczna niz przed zimą
Trzeba sie będzie na hamownie wybrać, pewnie w Nysie
Kola pisze:grzane spryski były ale sie zepsuł jeden
http://www.ace.vot.pl/index.php?option= ... &Itemid=35
Keep It Clean!