[MK6] 1,2 TSI 105 KM City Line 2012 / MY2013
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
No to teraz tylko jechać na spasowanie wydechów, mam nadzieje ze ulter się postara o jakis ładny dźwięk. 1.2 TFSI w twoim autku to jest sam OHV? Z dziwiłem się bo myślałem że zobaczę głowice DOHC.
-
no i on ma chyba ten cooler chłodzony cieczą z tyłu silnika a nie powietrzem o ile dobrze widzę. No tak, troszkę pomyliłem się. Masz racje. Sohc. Ale taki mały silniczek i jaki potencjał , ciekaw jestem co ich podkusiło żeby tak własnie zadziałać. A 1.4 TFSI też jest SOHC?
Chetnie przewioze każdego niedowiarka przy najblizszej okazji zeby zobaczyl jaki ma potencjał ten silniczek wielkosci tego z Twingo
- frasiumk1
- Auto: Golf Mk1 Cabrio 89`
Końca projektu to chyba nikt nigdy nie ujrzał, zawsze jest coś do zmienienia/zrobienia
Tomku, ja z chęcią wsiądę za fotel pasażera, przepnę się pasami i wystartujemy, bo nie miałem okazji jeździć, ale słyszeć!
Tomku, ja z chęcią wsiądę za fotel pasażera, przepnę się pasami i wystartujemy, bo nie miałem okazji jeździć, ale słyszeć!
Frasiu - no problem ustawimy sie jakos niebawem
Eibach Pro-Kit na pokładzie. Siadło skromnie, tak jak chcialem. Rownomiernie przod i tył i to jest fajne
W przyszly piatek autko jedzie do Danon Car Detailing na korektę i powłokę quarzową przed zimą: stosowany bedzie produkt 4nano Lack Protect 3D.
http://www.youtube.com/watch?v=wKRCFCWCHPg
Eibach Pro-Kit na pokładzie. Siadło skromnie, tak jak chcialem. Rownomiernie przod i tył i to jest fajne
W przyszly piatek autko jedzie do Danon Car Detailing na korektę i powłokę quarzową przed zimą: stosowany bedzie produkt 4nano Lack Protect 3D.
http://www.youtube.com/watch?v=wKRCFCWCHPg
Znalazłem w pobliżu fajną miejscówke do fotek
-
Jak na zimowy set up jest dobrze
Ciemnienie szyb przerzucilismy na jutro ze wzgledu na to ze potrzebne mi bylo wczoraj i dzis autko.
Jutro napiety grafik, bo raz że szyby, dwa że odbieram zderzak od lakiernika i skladam wszystko do kupy. Wczoraj odebralem z ASO niezbedne do montazu zderzaka z GTI uchwyty. Odblaski tez juz są, wiec pozostaje tylko wszystko zlozyc do kupy i na autko!
W poniedzialek o 8 wizyta w Bielsku w Ulterze i montaz tłumika końcowego :food:
W noworocznym numerze VXZ kolejny manual z cyklu Build your own GTI - tym razem składanie kompletnego tyłeczka.
Jutro napiety grafik, bo raz że szyby, dwa że odbieram zderzak od lakiernika i skladam wszystko do kupy. Wczoraj odebralem z ASO niezbedne do montazu zderzaka z GTI uchwyty. Odblaski tez juz są, wiec pozostaje tylko wszystko zlozyc do kupy i na autko!
W poniedzialek o 8 wizyta w Bielsku w Ulterze i montaz tłumika końcowego :food:
W noworocznym numerze VXZ kolejny manual z cyklu Build your own GTI - tym razem składanie kompletnego tyłeczka.