Corrado 16v+
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
Złoty ładnie się komponuje z tym kolorem, kolo fajnie sie spasowało nie powiem, jak dla mnie odmiana i podzielam zdanie frasiuka! Łamiesz stereotypy i to sie liczy, ważne że kierownikowi się podoba !
- MŁODY
- Auto: MK3 GT/
Jetta A1 - GaduGadu: 775817
mi tez jakos to koła tu nie siada ale to sie oceni na zywo mysle ze nie jest wcale zle ale z przodu by pasowało szerzej ciut bo koła wpadły
Kleić , Taśmić , Trytytkować ...
Loża szyderców:D:D:D
SWAG GARAGE
Loża szyderców:D:D:D
SWAG GARAGE
- frasiumk1
- Auto: Golf Mk1 Cabrio 89`
ale z przodu by pasowało szerzej ciut bo koła wpadły
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?!
na żywo nie wiem, bo nie widziałem, ale na zdjęciu jest przecież całkiem bardzo dobrze, nad tyłem troche popracować i myśle że będzie zajebiście.
Corvetty dobrze siedziały, ale przecież lepszy taki XXR, niż np. oklepany RS czy inny oklepany!
Jakie parametry miały corvetty, a jakie XXRy?
hehe spodziewalem sie kontrowersji, na fotach moze to rzeczywiscie slabo wyglada, na zywo jak dla mnie jest ogien, nie od dzis wiadomo ze fotograf ze mnie zaden, jest bez kompromisow i o to mi chodzilo
kwestia spasowania nie jest taka prosta bo auto poszlo w dol i przy skrecie wchodzi kartka papieru, tyl dostanie wiekszy negatyw i bede mogl cos jeszcze zadzialac
kwestia spasowania nie jest taka prosta bo auto poszlo w dol i przy skrecie wchodzi kartka papieru, tyl dostanie wiekszy negatyw i bede mogl cos jeszcze zadzialac
tuning muss sein!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
wszystko co mozna zrobic na tych podkladkach to 1,5 stopnia ale przyszly dzis 3 stopniowe
mialem problem z radiem bo moja Gamma CD nie dawala rady na nierownosciach, wiec zakupilem radyjko Beta, przerobione na mp3
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VAmKr4PlJs
bedzie umilalo trasy a Gamma w strecz i na polke poki co!
mialem problem z radiem bo moja Gamma CD nie dawala rady na nierownosciach, wiec zakupilem radyjko Beta, przerobione na mp3
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VAmKr4PlJs
bedzie umilalo trasy a Gamma w strecz i na polke poki co!
tuning muss sein!