Audi a3 -> dupowóz
- Jacek
- Auto: Golf mk2 GTI
- GaduGadu: 6067193
Jakiś jebany pies dzisiaj w nocy skakał mi po aucie!!! Mam cały przód zrysowany Polerka raczej nie pomoże a lakierować 3 elementy to będzie trochę kosztowało
Fuck!!! dopiero co we wtorek całe auto woskował i tak ładnie się prezentowało
Fuck!!! dopiero co we wtorek całe auto woskował i tak ładnie się prezentowało
- Jacek
- Auto: Golf mk2 GTI
- GaduGadu: 6067193
W sumie maska i zderzak mają dużo rys ale większość nie dochodzi do podkładu więc może da się to wyprowadzić, za to błotnik jest powgniatany i ma głębokie rysy bo zachciało mu się go gryźć
Wydaję mi się że to mój zdolny pies zrobił bo bramkę miałem otwartą więc pewnie jakiś szczur się schował pod autem i chciał się do niego dostać...
Fotki próbowałem zrobić ale telefonem nie za bardzo widać rysy, może podjadę w niedziele na spota to sobie zobaczysz.
Ogólnie mógłbym to jutro już trochę podratować ale chyba będę zgłaszał szkodę do AC więc na razie się wstrzymuje...
Wydaję mi się że to mój zdolny pies zrobił bo bramkę miałem otwartą więc pewnie jakiś szczur się schował pod autem i chciał się do niego dostać...
Fotki próbowałem zrobić ale telefonem nie za bardzo widać rysy, może podjadę w niedziele na spota to sobie zobaczysz.
Ogólnie mógłbym to jutro już trochę podratować ale chyba będę zgłaszał szkodę do AC więc na razie się wstrzymuje...
- MŁODY
- Auto: MK3 GT/
Jetta A1 - GaduGadu: 775817
jak nie ma podkładu to moze uratujesz chociaz 2 elementy jak tylko jest okazja to zgłaszaj szkode moze cos kasy dostaniesz
Kleić , Taśmić , Trytytkować ...
Loża szyderców:D:D:D
SWAG GARAGE
Loża szyderców:D:D:D
SWAG GARAGE