Jako że auto zaczęło jeździć to zabrałem się za kolejne przygotowania...
Na warsztat wpadły wskaźniki do pneumatyki i 5 analogowych manometrów wkrótce zostanie zastąpione wyświetlaczem z 5 cyfrowymi czujnikami. Wstępnie software już przygotowany zostaje podłączenie czujników oraz zamontowanie tego w aucie
Wyświetlacz OLED 1.3"
[Golf MK2] - Westmoreland Edition
Fajny bajer, bede mial to niedlugo w sprzedazy "masowej"
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
Kilka ale i tak pierwsza klasa
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986
- Piter_NS
- Auto: Golf MK2; NSU 1000C; MB
- GaduGadu: 2698203
Ponieważ ze względów osobistych nie byłem na ogłoszeniu wyników oraz rozdaniu nagród podczas zlotu VAG Inwazja ale już wiem jak zakończył się udział Białasa w konkurencjach...
1 miejsce - Najładniejsza komora silnika
1 miejsce - Najszybsze zawieszenie pneumatyczne
z modyfikacji o których nic nie pisałem...
- światła do jazdy dziennej tzw DRL Instalacja wg własnego projektu ale wygląda jak oryginalna (przekaźnik wraz z bezpiecznikiem umiejscowiony w skrzynce bezpiecznikowej jako dodatkowy moduł)
- oryginalna instalacja do głośników oraz radia ze sterowaniem intensywności podświetlenia panelu
DRL w dzień... może nie powalają intensywnością światła ale dają radę i już mam kilka pomysłow jak zmodyfikować ten zestaw żeby świecił dużo mocniej
1 miejsce - Najładniejsza komora silnika
1 miejsce - Najszybsze zawieszenie pneumatyczne
z modyfikacji o których nic nie pisałem...
- światła do jazdy dziennej tzw DRL Instalacja wg własnego projektu ale wygląda jak oryginalna (przekaźnik wraz z bezpiecznikiem umiejscowiony w skrzynce bezpiecznikowej jako dodatkowy moduł)
- oryginalna instalacja do głośników oraz radia ze sterowaniem intensywności podświetlenia panelu
DRL w dzień... może nie powalają intensywnością światła ale dają radę i już mam kilka pomysłow jak zmodyfikować ten zestaw żeby świecił dużo mocniej