I jak tam corr?
Zobaczymy go na rozpoczeciu?
el dorrado
- marcin
- Auto: corrado g60
- GaduGadu: 5477947
- Podziękowania: 1
Jak wszytko będzie ok to powinienem być ale tak jak pisałem wielokrotnie szauu ni ma,może w przyszłym roku bedzie lepiej czas pokaże
gwintu jeszcze nie mam bo wyszły małe problemy z nim ale wszytko sie ogarnia,ma być fk konigsport z regulacją twardości
poza tym kupiłem 2 szt dunlopów 195,40 na przód co prawda na 7,5 rewelacji nie ma ale wygląda duuużo przyjemniej niz 195,45 i może przydadzą się później.Fotki ogarnę jak kupie baterie do aparatu
pozdro
gwintu jeszcze nie mam bo wyszły małe problemy z nim ale wszytko sie ogarnia,ma być fk konigsport z regulacją twardości
poza tym kupiłem 2 szt dunlopów 195,40 na przód co prawda na 7,5 rewelacji nie ma ale wygląda duuużo przyjemniej niz 195,45 i może przydadzą się później.Fotki ogarnę jak kupie baterie do aparatu
pozdro
"Najcenniejsze rzeczy w życiu nie nabywa się za pieniądze..."
- marcin
Trafił się komplecik felg PLS sport 4 to go przygarnąłem
wszystkie felgi są w rozmaże 8'' na 15" et 11
przykładając poziomice do koła to wystaje 2mm ale mam dystanse 2 cm to może będzie więcej powoli będę je ogarniał w wolnym czasie
Uploaded with ImageShack.us
podobno 15" to mało do korka,będziemy obalać ten mit
Na rozpoczęciu pewnie będę tzn. chciał bym być. Chyba sprzęgło w nim sie kończy poza tym nie mam jeszcze gwintu a czekam od stycznia!!!wiec jakoś mi się nie pali zeby nim jechać zobaczymy
wszystkie felgi są w rozmaże 8'' na 15" et 11
przykładając poziomice do koła to wystaje 2mm ale mam dystanse 2 cm to może będzie więcej powoli będę je ogarniał w wolnym czasie
podobno 15" to mało do korka,będziemy obalać ten mit
Na rozpoczęciu pewnie będę tzn. chciał bym być. Chyba sprzęgło w nim sie kończy poza tym nie mam jeszcze gwintu a czekam od stycznia!!!wiec jakoś mi się nie pali zeby nim jechać zobaczymy
- marcin
dziekować do pełni szczęścia brakuje 1 cala szerokości na dwóch szt.,opony 195,45 na 185,45 było by już mega małe poza tym 195 łatwiej znaleść w dobrej cenie