Zdjecie Golfika juz z lampami Jak dla mnie duuuuzo lepiej
Nowy zderzak do tylu gdyz ktos uderzyl mi w auto na parkingu i zalamala sie gora zderzaka:
Nowa ORI wkladka do zamka od kierowcy bo stara zakonczyla zywot:
I jeszcze w Golfiku zostal wymieniony olej i wszystkie filtry.
MK3 1.6 AEE Rolling Stones by barylaaa
ja tam lubie akurat lampy z cl, rzecz gustu ale i tak najlepsze do mk3 sa red magic, fajnie ze cos sie dzieje caly czas przy aucie
tuning muss sein!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
W miare mozliwosci czasowych i finansowych staram sie cos robic a autku
A tutaj taki maly bajer do autka ktory lezy juz u mnie od dluzszego czasu i nigdy nie bylo czasu zeby go zamontowac
Wsadzone w panel od nawiewów, poniewaz plastik jest w miare estetyczny, powiekszone delikatnie dziury zeby wszystko ładnie weszło.
Narazie jest to w trakcie przygotowania do montazu. Musze wymalowac ramke zeby nie bylo widac ustawiania nadmuchu
A tutaj taki maly bajer do autka ktory lezy juz u mnie od dluzszego czasu i nigdy nie bylo czasu zeby go zamontowac
Wsadzone w panel od nawiewów, poniewaz plastik jest w miare estetyczny, powiekszone delikatnie dziury zeby wszystko ładnie weszło.
Narazie jest to w trakcie przygotowania do montazu. Musze wymalowac ramke zeby nie bylo widac ustawiania nadmuchu
Zeby nie bylo ze w golfiku nic sie nie dzieje to ostatnio zakupilem nowy akumulator. Wczoraj doszly lifty do maski i szeroka dokladka do zderzaka.
Teraz jestem w trakcie zakupu grila od GTI i nowych nakladek na lusterka gdyz Golfik idzie do malowania: zderzak przod i tyl, grill, nakladki na lusterka i prawa strona do listwy.
Jeszcze przed nowym sezonem bede chcial wypolerowac ranty w felgach i zakupic dekielki.
Musze to wszytsko zrealizowac teraz w zimie zeby juz w lecie wyjechac gotowym autem.
No i wkoncu moze jak auto pojdzie do malowania to zrobie smoked front.
Teraz jestem w trakcie zakupu grila od GTI i nowych nakladek na lusterka gdyz Golfik idzie do malowania: zderzak przod i tyl, grill, nakladki na lusterka i prawa strona do listwy.
Jeszcze przed nowym sezonem bede chcial wypolerowac ranty w felgach i zakupic dekielki.
Musze to wszytsko zrealizowac teraz w zimie zeby juz w lecie wyjechac gotowym autem.
No i wkoncu moze jak auto pojdzie do malowania to zrobie smoked front.