biala Polowka matasha from russia
te czarne nakladki na progi strasznie go podwyzszaja optycznie, nizej juz nie da rady, auto robi spore przebiegi poza tym juz teraz mam klopoty z wjechaniem pod dom
edit: i nie wiem czy ta buda przetrzymalaby wieksza glebe
tuning muss sein!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
- MŁODY
- Auto: MK3 GT/
Jetta A1 - GaduGadu: 775817
matash pisze:te czarne nakladki na progi strasznie go podwyzszaja optycznie, nizej juz nie da rady, auto robi spore przebiegi poza tym juz teraz mam klopoty z wjechaniem pod dom
zawsze wymówke masz ale co do wjazdu to fakt jest masakra ledwo dziadkiem wjechałem...fajnie wyglada polówki i tak nikt kradł nie bedzie to niżej dziada i przed wjazdem parkuj
Kleić , Taśmić , Trytytkować ...
Loża szyderców:D:D:D
SWAG GARAGE
SWAG GARAGE
malo co juz, pare poprawek lakierniczych, pozbyc sie rantow z tylu i wrzucic dystans jakis, wczoraj odebralem 2 felgi z prostowania
moze wnetrze z gt ale musze sie zajac corrado teraz zeby jakos sie prezentowalo i jezdzilo w sezonie, polowka to jest low budget i auto do codziennej jazdy tak naprawde, natrzaskalem juz troche km przez zime
moze wnetrze z gt ale musze sie zajac corrado teraz zeby jakos sie prezentowalo i jezdzilo w sezonie, polowka to jest low budget i auto do codziennej jazdy tak naprawde, natrzaskalem juz troche km przez zime
tuning muss sein!
- MŁODY
- Auto: MK3 GT/
Jetta A1 - GaduGadu: 775817
matash pisze:malo co juz, pare poprawek lakierniczych, pozbyc sie rantow z tylu i wrzucic dystans jakis, wczoraj odebralem 2 felgi z prostowania
moze wnetrze z gt ale musze sie zajac corrado teraz zeby jakos sie prezentowalo i jezdzilo w sezonie, polowka to jest low budget i auto do codziennej jazdy tak naprawde, natrzaskalem juz przez zime z 7 tys km
popieram zostaw szczura w spokoju i zajmij sie wreszcie corem
Kleić , Taśmić , Trytytkować ...
SWAG GARAGE
SWAG GARAGE
- Maciek
- Auto: Passat b5 1.9TDI
matash pisze:malo co juz, pare poprawek lakierniczych, pozbyc sie rantow z tylu i wrzucic dystans jakis, wczoraj odebralem 2 felgi z prostowania
Rozumiem Ja natomiast z mk2 zajmuje Rodzice mają jako drugie auto, kiedyś je przedstawie
Patrz w lusterka - motocykle są wszędzie