Golf mk1 Cabrio CL
u mnie 8j przod i 8,5 tyl i nie ma prawa nic obetrzec, przod teraz 165/50 ale na 175/50 tez nie obcieralo, gleba moze nie jest jakas znaczna ale nie ma tragedii
tuning muss sein!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
- marianski696
- Auto: Golf mk1 CL 1992
A więc tak, w poniedziałek samochód pojechał sobie do mechanika. Wróci między innymi z nowym zbiornikiem paliwa, nowymi gumeczkami w zawieszeniu i włożonym gwintem
Po powrocie, czeka mnie robota tych nieszczęsnych rantów, są na nich takie mikrodziurki z lakierem w środku które psują cały efekt ... rada jest jedna, jazda od początku na sucho jakąś niską gradacją, no i polerka od nowa, chociaż nie jestem pewien czy to coś da.. setka na sucho była długo w użyciu przy pierwszym polerowaniu. Myślę poważnie o zastosowaniu szlifierki
Po powrocie, czeka mnie robota tych nieszczęsnych rantów, są na nich takie mikrodziurki z lakierem w środku które psują cały efekt ... rada jest jedna, jazda od początku na sucho jakąś niską gradacją, no i polerka od nowa, chociaż nie jestem pewien czy to coś da.. setka na sucho była długo w użyciu przy pierwszym polerowaniu. Myślę poważnie o zastosowaniu szlifierki
- marianski696
- marianski696
Spróbuje to jeszcze sam ogarnąć, jak mi nie pójdzie to będe się kontaktował. Dziękóweczka.
Kupiłem, te felgi od gościa z golf3.pl, miał je w swoim samochodzie i polerka wyglądała zacnie. Ale nie wiedzieć dlaczego pomalowaj je w całości na kremowy, czerwony a na końcu czarny... no i była jeszcze na samym aluminium jakaś warstwa podkładu, chyba epoksyd. Tak zapuścić ranciki ...
Kupiłem, te felgi od gościa z golf3.pl, miał je w swoim samochodzie i polerka wyglądała zacnie. Ale nie wiedzieć dlaczego pomalowaj je w całości na kremowy, czerwony a na końcu czarny... no i była jeszcze na samym aluminium jakaś warstwa podkładu, chyba epoksyd. Tak zapuścić ranciki ...
- marianski696
Pierwsze zabawy z gwintem, delikatne obniżenie, niestety tył obciera przy dwóch osobach na wszelakich nierównościach i niżej z nim nie zejdę, felgi najprawdopodobniej do sprzedaży... może negatyw by coś tutaj zaradził, ale nie chce mi się kombinować... wpadną najprawdopodobniej rm-y.
Ten krzywy zderzak.... muszę coś z tym w końcu zrobić.
Ten krzywy zderzak.... muszę coś z tym w końcu zrobić.