vw corrado G60 by DanielG60 :D :D :D
- marcin
- Auto: corrado g60
- GaduGadu: 5477947
- Podziękowania: 1
DanielG60 pisze: wyklepie się błotnik, pomaluje w czarny mat, a w następnym roku maluje parcha całego
podoba mi się Twój tok myślenia
zaciapkuj go podkładem,to jak staniemy koło siebie to pomyślą,że to taki styl
"Najcenniejsze rzeczy w życiu nie nabywa się za pieniądze..."
DanielG60 pisze:przyjechał do Madzi pod dom pijany chopek i jak cofał z otwartymi drzwiami to zahaczył... w sumie to tragedii nie ma, a jakiś tam hajs wpadł... wyklepie się błotnik, pomaluje w czarny mat, a w następnym roku maluje parcha całego
w czarny mat ????
Corrado
- DanielG60
- Auto: VW Corrado G60
- GaduGadu: 10369155
Aktual haha
Parch po pół roku stania zagadał od kopa. Musiałem kupić aku, bo Centra wyzionęła ducha. Zostałem właścicielem Boscha:
Jakiś czas temu wpadło też radio i głośniki w drzwi (stare zdechły):
Gdzieś mam też wąską dokładnkę kupioną od Matasha. Foty brak, bo nie moge jej namierzyć. Jutro może jej poszukam (albo za 2 lata przy okazji następnego aktuala).
Przy parchu nic się nie dzieje i raczej nie będzie działo w najbliższym czasie. Może go kiedyś pomaluje, ale na tą chwilę brak funduszy.
Pzdr,
Daniel
Parch po pół roku stania zagadał od kopa. Musiałem kupić aku, bo Centra wyzionęła ducha. Zostałem właścicielem Boscha:
Jakiś czas temu wpadło też radio i głośniki w drzwi (stare zdechły):
Gdzieś mam też wąską dokładnkę kupioną od Matasha. Foty brak, bo nie moge jej namierzyć. Jutro może jej poszukam (albo za 2 lata przy okazji następnego aktuala).
Przy parchu nic się nie dzieje i raczej nie będzie działo w najbliższym czasie. Może go kiedyś pomaluje, ale na tą chwilę brak funduszy.
Pzdr,
Daniel
Opel Corsa 1,0 lol
CS
CS