A dziękuje kiedyś wg mnie to był drugi najgorszy front do sciro(w sensie pojedyncza lampa), a teraz coraz bardziej sie do niego przekonuje
Na FB go ochrzcili jako SID z Epoki lodowcowej
Front sie finalnie zmieni - niestety graty wymyślone na niego to typowy custom i trzeba dorwać specjalistę od takiej rzeźby-nie mniej plan jakiś tam jest
-- 31 Sie 2012, 19:01 --
Mały update:
kupiłem kierownicę, dolną rozpórkę Wiechers'a [thx Matash!] oraz końcowy wydech z golfa GTI - w poniedziałek montaż . Dodatkowo w końcu pomalowałem zaciski z przodu w czarny połysk oraz przeprałem tapicerkę - jutro finalne pranie.
Tłumik jutro idzie w czarny lakier i chyba na ten rok koniec z modami chociaż się pokazała okazja na kolejne zakupy - PG i CR7 w dobrej cenie.
Scirocco MKII LC6V
Graty z wyjątkiem rozpórki wylądowały na aucie [gdzieś tam pominąłem nową chłodnicę], z jakości montażu wydechu średnio jestem zadowolony...będą poprawki. Z ciekawostek - zaraz po wymianie rozrządu i pasków wysrał się simmering od wałka i sroka ostro znaczyła teren.... dziś udało się to zmienić, jak i pasek rozrządu również na nowy. Znalazłem na KKN parę zdjęć, to wrzucę
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
Szczerze;) Dla mnie Bomba Ładne koło do tego auta pasuje a zarazem odmładza