Bora 4Motion "UMCIA UMCIA" by 8_-Misiek-_8
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986
- 8_-Misiek-_8
- 8_-Misiek-_8
UMCIA UMCIA ostatnio wysiedziała się u mechaników ( swoją drogą zajebistych, uczciwych i znających się na rzeczy), a także u tapicera gdzie fotele z przodu dostały nowe boczki i teraz wyglądają jak nowe. No więc naprawili ABS, wymienili mieszek na przegubie, poprawili wyprzedzenie wtrysków ( czy jakoś tak ), wywalili katalizator, wymienili łożyska amorków, wyważyli koła i założyli dodatkowe wskaźniki ( ciśnienie turbo i temp. oleju auto gauge seria smoke )
Kilka fotek
Adapter "rzeźbiłem" sam Co do owych mecheców to gorąco polecam chłopaków ze Stojowic, jakby co to pisać o namiary na PW.
Poza tym wymieniłem mechanizm wycieraczek bo się zatarł i trochę eksperymentowałem z dystansami. Najpierw założyłem 20mm, ale okazało się że obciera przy dociążeniu amorka, podobnie z resztą jak przy 17 mm. Za to bardzo przyjemnie dupcia się poszerzyła Niestety musiałem wrócić do serii.
Fotki
Przed...
...po...
I taka luźna fotka dziś po myciu
Narazie tyle Pozdrówki
Kilka fotek
Adapter "rzeźbiłem" sam Co do owych mecheców to gorąco polecam chłopaków ze Stojowic, jakby co to pisać o namiary na PW.
Poza tym wymieniłem mechanizm wycieraczek bo się zatarł i trochę eksperymentowałem z dystansami. Najpierw założyłem 20mm, ale okazało się że obciera przy dociążeniu amorka, podobnie z resztą jak przy 17 mm. Za to bardzo przyjemnie dupcia się poszerzyła Niestety musiałem wrócić do serii.
Fotki
Przed...
...po...
I taka luźna fotka dziś po myciu
Narazie tyle Pozdrówki
- 8_-Misiek-_8
Dokładnie tak mi się też wydaje, tylko że gajgerek od turbo trochę głośno brzęczy, a to jest podstawa do reklamacji, tylko że gdzieś mi się zapodział paragon, a bez tego to se mogę... Jak znajdę i dostanę nowy to tak zrobię. Muszę jeszcze zrobić coś z tymi śrubkami, chyba pomyślę nad nowym podklejonym gąbeczką wykończeniem, tylko narazie brak czasu Właśnie wróciłem z ustawienia geometrii i nareszcie mogę trochę pojeździć
- 8_-Misiek-_8
Zimowy setup Poza tym mało modzenia, nic jeśli chodzi o ścisłość Kilka rzeczy trzeba było naprawić, poprawić ( np. kompletne sprzęgło z dwumasem na czele ), kilka rzeczy jeszcze trzeba będzie zrobić. Puki co czekam na blachę pod silnik co by miski nie skopać na twardej bryle lodu Nadchodzi zima, przestój w robocie, więc będzie czas na drobiazgi
Klika fotek :
Klika fotek :