Za pieknie by bylo jakby nic sie nie psulo
I tak ostatnio zaskoczylo mnie spalanie. I okazalo sie ze wciaga srednio 11 litrow czasami nawet 14. I tak jutro golfik odjezdza do mechanika gdzie beda szukac przyczyny. Wstepne podejrzenia juz sa ale sie okaze.
A zeby tego bylo mało przedni amortyzator przesztal trzymac ciśnienie i koło ociera o blotnik. Trezba go bedzie zareklamowac bo gwarancja jest.
Takze kasa ktora byla przeznaczona na mody idzie narazie w stan techniczny bo to wedlug mnie podstawa.
MK3 1.6 AEE Rolling Stones by barylaaa
Dawno mnie tutaj nie bylo ale nie normowany czas pracy na to nie pozwalal.
I tak ostatnim czasy w Golfie zostala wymieniona przepustnica gdyz stara sie nie domykala i przez to auto szarpalo, ustawiony zostal od nowa zaplon, wymieniona poduszka pod silnikiem i czujnik temperatury wody.
Dzisiaj rowniez wymienilem kable na nowe firmy BERU gdyz stare byly poprostu lipne.
W najbliższym czasie planuje wkoncu zrobic smoked front, zalozyc dymione lampy na tylek.
Kiedys wpadl mi taki pomysl do glowy zeby dach i lusterka zrobic na czarno i chyba tez tak w niedlugim czasie zrobie. Mysle nad tym czy malowac czy oklejac(dzwonilem juz do pewnej firmy i zaciagnalem wstepnym informacji).
Postaram sie wszystkie zmiany opisywać na biezaco
I tak ostatnim czasy w Golfie zostala wymieniona przepustnica gdyz stara sie nie domykala i przez to auto szarpalo, ustawiony zostal od nowa zaplon, wymieniona poduszka pod silnikiem i czujnik temperatury wody.
Dzisiaj rowniez wymienilem kable na nowe firmy BERU gdyz stare byly poprostu lipne.
W najbliższym czasie planuje wkoncu zrobic smoked front, zalozyc dymione lampy na tylek.
Kiedys wpadl mi taki pomysl do glowy zeby dach i lusterka zrobic na czarno i chyba tez tak w niedlugim czasie zrobie. Mysle nad tym czy malowac czy oklejac(dzwonilem juz do pewnej firmy i zaciagnalem wstepnym informacji).
Postaram sie wszystkie zmiany opisywać na biezaco
Przyszedl czas zeby wkoncu pomyslec o jakims audio
I tak w moje rece trafily:
- dwa wzmacniacze AUDISON LRX 2.250(jeden na skrzynie w bagazniku drugi na reszte auta)
- dwa glosniki firmy DLS PS6A(prezednie drzwi)
- dwa gwizdki FOCALa(deska)
- dwie zwrotnice DLSa
- kable sygnalowe rowniez DLSa
- kondensator TOXIC 1F
Glosnik w bagazniku zostaje ten co juz jest czyli Pionieer ktory niezle sobei radzi
Teraz trzeba bedzie co nie co wytlumic, kupic dystane i nowe kable zasilajace i podłaczac
I tak w moje rece trafily:
- dwa wzmacniacze AUDISON LRX 2.250(jeden na skrzynie w bagazniku drugi na reszte auta)
- dwa glosniki firmy DLS PS6A(prezednie drzwi)
- dwa gwizdki FOCALa(deska)
- dwie zwrotnice DLSa
- kable sygnalowe rowniez DLSa
- kondensator TOXIC 1F
Glosnik w bagazniku zostaje ten co juz jest czyli Pionieer ktory niezle sobei radzi
Teraz trzeba bedzie co nie co wytlumic, kupic dystane i nowe kable zasilajace i podłaczac