Golf mk1 Cabrio by Misiek ;)
-
- Kontakt:
taboreciki pierwsza klasa ja bym brał bo o recaro cieżko;p a tył obszyje Ci Odrowąż z kleczy bardzo ładnie robią tapicerki samochodowe:) jak byś chciał do niego zaglądnąć to daj znać podjade z Tobą zebyś nie błądził:) daszek tez jest w stanie uszyć cena ok 1400 -1500 tak więć normalna ale nie widziałem zadnego dachu w jego wykonaniu tak wiec co do tego ciezko mi sie wypowiedzieć;p
no to teraz vw zawstydził turbodynometra...
- Misiek :)
- Auto: VW Corrado 1.9 TDI+
Jakieś pierdołki porobiłem ostatnio, wrócił oryginalny grill, wstępnie założony, trzeba go jeszcze przeczyścić ale wg mnie to zmiana na plus:
Pościągałem też naklejki jakie były na samochodzie, jak się okazało jedna skrywała tajemnicę:
No i do lakierowania też błotnik z przodu, mówiłem o tym ale fot nie wklejałem, raz w tym roku wyjechałem Cabby i 20 min przy supermarkecie to jednak za duże ryzyko:
Pościągałem też naklejki jakie były na samochodzie, jak się okazało jedna skrywała tajemnicę:
No i do lakierowania też błotnik z przodu, mówiłem o tym ale fot nie wklejałem, raz w tym roku wyjechałem Cabby i 20 min przy supermarkecie to jednak za duże ryzyko: