cos tam powoli idzie
na tył wskoczyły nankangi i w chuj lepiej sie ułożyły od toyo
screenshot windows 8
ale znowu rozkręcanie.....
iiiiiiii 9 mm
picture uploading
w przyszłym tygodniu chciałbym wyjechać juz tak jak ma byc
el dorrado
- marcin
- Auto: corrado g60
- GaduGadu: 5477947
- Podziękowania: 1
arczi arczi!
siema małe uaktualnienie, w sumie zastanawiam sie czy warto bo fotograf ze mnie żaden i sprzęt słaby
odebrałem ostatnio rikrado od tapicera zostały zregenerowane gąbki,którym sie to należało,obszyte siedzisko innym( oryginalnym) materiałem w lepszym stanie oraz skórzane siedzisko kierowcy jak tylko znajdę czas to wrzucę do auta.
Tak poza tym to od jakiegoś juz czasu jeżdżę korem ile mogę,zrobiłem też parę pierdół,których nie widać na pierwszy rzut a mimo to poprawiają całość
free upload
free image hosting
photo sharing software
print screen
how do you print screen
print screen windows
siema małe uaktualnienie, w sumie zastanawiam sie czy warto bo fotograf ze mnie żaden i sprzęt słaby
odebrałem ostatnio rikrado od tapicera zostały zregenerowane gąbki,którym sie to należało,obszyte siedzisko innym( oryginalnym) materiałem w lepszym stanie oraz skórzane siedzisko kierowcy jak tylko znajdę czas to wrzucę do auta.
Tak poza tym to od jakiegoś juz czasu jeżdżę korem ile mogę,zrobiłem też parę pierdół,których nie widać na pierwszy rzut a mimo to poprawiają całość
free upload
free image hosting
photo sharing software
print screen
how do you print screen
print screen windows
"Najcenniejsze rzeczy w życiu nie nabywa się za pieniądze..."
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
Byłem kiedyś na kkn-ach i go widziałem widać różnicę i fajnie wygląda Koła są bardzo twarzowe do niego.