prawie idealnie
a i widze ze systematycznie coraz wiecej ludzi zaczyna wyjezdzac w letnich butach
Corrado 3.0 VR6 | ABT KW Schmidt Bastuck
- dracula
- Auto: Mk1 cabrio
- GaduGadu: 5683470
widziałem ze kiedyś szukałeś bębna 6.5 cala to tu taki masz w aukcji
http://moto.allegro.pl/bbs-rs-rf-16-beb ... 61625.html
http://moto.allegro.pl/bbs-rs-rf-16-beb ... 61625.html
Owszem, szukam szukam, ale ten w aukcji to 8"
Niemniej, dzieki
Panowie, jasna sprawa, z tym ze rozsadek tez troche przemawia i najpierw pasuje stopniowo uczyc sie tej gleby, co by nie polozyc go na ziemi i pourywac wszystko przy pierwszym wyjezdzie na miasto, bo raczej nie o to w tym chodzi
W tej chwili dokladka jest jakies 7cm nad ziemia i mysle ze na poczatek wystarczy.
Niemniej, dzieki
Jacek pisze:Ale gleba, gleba, gleba musi być!!!
DanielG60 pisze:na glebe go i bedzie robił gnój
sniper pisze:jescze gleba i będzie Corr miażdżył
Panowie, jasna sprawa, z tym ze rozsadek tez troche przemawia i najpierw pasuje stopniowo uczyc sie tej gleby, co by nie polozyc go na ziemi i pourywac wszystko przy pierwszym wyjezdzie na miasto, bo raczej nie o to w tym chodzi
W tej chwili dokladka jest jakies 7cm nad ziemia i mysle ze na poczatek wystarczy.
Keep It Clean!
no to waski hokej i juz jest 11cm, ja mam waski jakies 3,5cm nad gleba i tyle samo do mocowania wachaczy a w sezonie nawet bylo nizej troche i to juz jest HC czasem przylozylem czyms na pozornie rowniutkiej i nowiutkiej drodze nawet, nikt nie mowi zebys od razu robil mega glebe ale ze 30mm z tego co jest teraz jest do urwania i juz bedzie kosmos
tuning muss sein!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
matash pisze:no to waski hokej i juz jest 11cm, ja mam waski jakies 3,5cm nad gleba i tyle samo do mocowania wachaczy a w sezonie nawet bylo nizej troche i to juz jest HC czasem przylozylem czyms na pozornie rowniutkiej i nowiutkiej drodze nawet, nikt nie mowi zebys od razu robil mega glebe ale ze 30mm z tego co jest teraz jest do urwania i juz bedzie kosmos
Weż pod uwage ze najnizszym punktem vra jest miska olejowa
To ze jest do urwania, to nie watpie i na pewno docelowo bedzie nizej, ale poki co...
Keep It Clean!
tak wiem doskonale, kolejny punkt przewagi dla 16v poza np wezszym rozstawem kolek, no ale za to jak VR zagada to nie bede mial nic do gadania
tuning muss sein!
dracula pisze:co do bebna to ten jest 6,5 cala bo cała felga ma 8 cali ( 1" rant, rotor 0.5 i bęben 6.5")tak pisze w aukcji wiec taki jaki potrzebujesz
Pisalem do goscia i to jednak beben ma 8", felga piewotnie byla 9.5" od Porsche
Keep It Clean!