vw corrado G60 by DanielG60 :D :D :D
- DanielG60
- Auto: VW Corrado G60
- GaduGadu: 10369155
up
poniżej fotki z przyciemnionymi halo i kierunkami, oraz z dzisiejszego pucowania
jako, że kończył mi się już szampon z meguiars'a i trzeba było kupić nowy to dokupiłem sobie jeszcze jeden specyfik o nazwie Ultimate Compound i 2 nowe aplikatory:
dzisiaj od godziny 10ej do 15ej pucowałem auto i oto efekt:
UC nakładałem ręcznie, ale w przyszłości pokusze się o zakup polerki mechanicznej dla uzyskania jeszcze lepszego efektu po zastosowaniu UC nawoskowałem auto woskiem NXT Generation Tech Wax 2.0 i świeci się jak psu jajca
pzdr
poniżej fotki z przyciemnionymi halo i kierunkami, oraz z dzisiejszego pucowania
jako, że kończył mi się już szampon z meguiars'a i trzeba było kupić nowy to dokupiłem sobie jeszcze jeden specyfik o nazwie Ultimate Compound i 2 nowe aplikatory:
dzisiaj od godziny 10ej do 15ej pucowałem auto i oto efekt:
UC nakładałem ręcznie, ale w przyszłości pokusze się o zakup polerki mechanicznej dla uzyskania jeszcze lepszego efektu po zastosowaniu UC nawoskowałem auto woskiem NXT Generation Tech Wax 2.0 i świeci się jak psu jajca
pzdr
Opel Corsa 1,0 lol
CS
CS
- Jacek
- Auto: Golf mk2 GTI
- GaduGadu: 6067193
No i jest pięknie
Chciałbym korka zobaczyć na żywo po takim pucowaniu...
Tak oblukałem te foty i z zewnątrz to moim zdaniem jest jeszcze tylko koncówka wydechu do podrobienia, tak to jest kosssa.
Chciałbym korka zobaczyć na żywo po takim pucowaniu...
Tak oblukałem te foty i z zewnątrz to moim zdaniem jest jeszcze tylko koncówka wydechu do podrobienia, tak to jest kosssa.
- DanielG60
Jacek pisze:Tak oblukałem te foty i z zewnątrz to moim zdaniem jest jeszcze tylko koncówka wydechu do podrobienia, tak to jest kosssa.
wydech mam kupiony powinien w najbliższym czasie wjechać pod auto
kyfy pisze:Meguiars rządzi. Dla lepszego efektu jednak pomiędzy UC a NXT trzeba dać warstwę Deep Crystal 2. Wtedy się świeci jak psu jajca razem z k.....m
hehe dzieki za rady następne zakupy w meguiarsie to będzie właśnie deep crystal 2 i glinka dla dokładniejszego wyczyszczenia lakieru
Opel Corsa 1,0 lol
CS
CS
- DanielG60
update
pomalowałem wszystkie adaptery w czarny połysk, bo się brała za nie ruda:
sorry za jakość fotek, ale na szybko robione telefonem
pomodziłem też troche z licznikiem
pomalowałem wskazówki na czerwony kolor farbą fluorescencyjną:
i dołożyłem alu ramki od moman'a:
tak się to prezentuje teraz:
już jest zamontowany w najbliższym czasie ogarne jakieś foty jak się licznik prezentuje w aucie
wpadła też politurka, ale zamiast meguiars'a deep crystal step 2 kupiłem sobie produkt poorboy's world black hole ponoć ludzie bardziej chwalą od meguiarsa
pzdr
pomalowałem wszystkie adaptery w czarny połysk, bo się brała za nie ruda:
sorry za jakość fotek, ale na szybko robione telefonem
pomodziłem też troche z licznikiem
pomalowałem wskazówki na czerwony kolor farbą fluorescencyjną:
i dołożyłem alu ramki od moman'a:
tak się to prezentuje teraz:
już jest zamontowany w najbliższym czasie ogarne jakieś foty jak się licznik prezentuje w aucie
wpadła też politurka, ale zamiast meguiars'a deep crystal step 2 kupiłem sobie produkt poorboy's world black hole ponoć ludzie bardziej chwalą od meguiarsa
pzdr
Opel Corsa 1,0 lol
CS
CS
- DanielG60
Jacek pisze:Wypucuj corka na nyse to zobaczymy co te wszystkie środki są warte
spoko musze sobie kupić jeszcze polerke mechaniczną i pare padów to wtedy dopiero będzie widać efekty
Opel Corsa 1,0 lol
CS
CS