Yo
heble złożone
i całokształt
zdjecia telefonem ale jakis zarys jest
zrobiłem nim jakies 15 km powiem Wam,że wrażenia nie do opisania!przejechac sie po 8 miesiącach stania
jeszcze są jakies tam bolączki ale do ogarniecia
el dorrado
na zywo mega mimo ze troche jeszcze rozgrzebane, zawias wybiera niesamowicie, trzeba jeszcze zgrac troche kola z buda ale lipy nie bedzie w tym projekcie, zreszta nie od dzis to wiadomo
a podejscie rodzinki do gleby jest ultra - radykalne, podobnie jak u mnie ale zdazyli sie juz troche przyzwyczaic i ograniczaja sie z komentowaniem
po co bylo tak obnizac Pawel ?
a podejscie rodzinki do gleby jest ultra - radykalne, podobnie jak u mnie ale zdazyli sie juz troche przyzwyczaic i ograniczaja sie z komentowaniem
po co bylo tak obnizac Pawel ?
tuning muss sein!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986
- marcin
- Auto: corrado g60
- GaduGadu: 5477947
- Podziękowania: 1
siema
nie będę robił tajemnic bo i po co,jakoś dwa tygodnie temu kupiłem te o oto koła amelinowe,których niestety nie pomaluje....
miałem kupić ranty do moich ale ciężko kupic taki szmelc a kupić nowe to niiieeee bo stare to zawsze stare
ranciory 2,5 i 3,5 w porównaniu do moich 2' to jakaś tam róznica jest...
nawet troche się bałem,że to koślawo będzie wyglądało ale jednak podoba mi sie,na zywo inaczej
plan jest na przekładkę rantów do moich,ale te le mans'e też całkiem całkiem na żywaca są
oprócz tego złego kupiłem dwa fotele rekaro w pół skórze chyba na początku września jakoś,musze naruchać jeszcze tylna kanapę
dzięki uprzejmości Ziomka pozaginałem tylne ranty ale to już jakiś czas temu
i takie tam dwie słit focie
auto stoi aktualnie u brata w garażu
w czwartek corrado nie przeszło katunków i wyjj..ało płyn chłodniczy,najprawdopodobniej korkiem
pozdro
nie będę robił tajemnic bo i po co,jakoś dwa tygodnie temu kupiłem te o oto koła amelinowe,których niestety nie pomaluje....
miałem kupić ranty do moich ale ciężko kupic taki szmelc a kupić nowe to niiieeee bo stare to zawsze stare
ranciory 2,5 i 3,5 w porównaniu do moich 2' to jakaś tam róznica jest...
nawet troche się bałem,że to koślawo będzie wyglądało ale jednak podoba mi sie,na zywo inaczej
plan jest na przekładkę rantów do moich,ale te le mans'e też całkiem całkiem na żywaca są
oprócz tego złego kupiłem dwa fotele rekaro w pół skórze chyba na początku września jakoś,musze naruchać jeszcze tylna kanapę
dzięki uprzejmości Ziomka pozaginałem tylne ranty ale to już jakiś czas temu
i takie tam dwie słit focie
auto stoi aktualnie u brata w garażu
w czwartek corrado nie przeszło katunków i wyjj..ało płyn chłodniczy,najprawdopodobniej korkiem
pozdro
"Najcenniejsze rzeczy w życiu nie nabywa się za pieniądze..."