MK3 by BOBEK_VW
- MŁODY
- Auto: MK3 GT/
Jetta A1 - GaduGadu: 775817
Timo pisze:jak by byly dymione ooo takk ..a wydech polerowana od tdi..mmmm
sa dymione...wydech zostaje ze wzgledu ze sebring ale końcówka zostanie zmieniona bo wstretna
Kleić , Taśmić , Trytytkować ...
Loża szyderców:D:D:D
SWAG GARAGE
SWAG GARAGE
- MŁODY
Timo pisze:sorka nie dopatrzylem ..dokladnie o końcówke chodzi...jak bys lotke zdjął ..myślałeś o klapie US?
lotka to ori z pakietu Gt cały pakiet na aucie no to chyba bez sensu ja ściągać?pozatym nie wiem w czym przeszkadza?
klapa bez zderzaków niema sensu zbyt a takie sie nie widza wiec zostaje EU
SWAG GARAGE
SWAG GARAGE
no i znalazlem moje auto....
po pierwsze, to bys sie postaral i przynajmniej opis dal bys wlasny :/ bo zerznales z mojego profilu na Golf.pl (liczenie itd. wlasna praca... :/)
po drugie, nie wiem co sie stalo z wygluszeniem ze bylo w polowie odklejone..... bo sie tym zajmuje na codzien i raczej sie to nie zdaza..
co do kabli to fakt... byl meksyk i mam nadzieje ze kable poprowadz\iles glosnikowe jak trzeba bo byly w powietrzu..
fajnie ze recaro i konkretny hebel za to masz +
ale gdzies przywalil tylem bo juz sie dowiedzialem i co zrobiles z progami bo sa rozwalone??
i nakladek GTI bym nie ruszal bo nie wiem czy oda ci sie je zalozyc tak dobrze jak mi... poza tym nie sa polamane ...
Zobacze co jak dalej bedzie sie z autkiem dzialo...
po pierwsze, to bys sie postaral i przynajmniej opis dal bys wlasny :/ bo zerznales z mojego profilu na Golf.pl (liczenie itd. wlasna praca... :/)
po drugie, nie wiem co sie stalo z wygluszeniem ze bylo w polowie odklejone..... bo sie tym zajmuje na codzien i raczej sie to nie zdaza..
co do kabli to fakt... byl meksyk i mam nadzieje ze kable poprowadz\iles glosnikowe jak trzeba bo byly w powietrzu..
ale gdzies przywalil tylem bo juz sie dowiedzialem i co zrobiles z progami bo sa rozwalone??
i nakladek GTI bym nie ruszal bo nie wiem czy oda ci sie je zalozyc tak dobrze jak mi... poza tym nie sa polamane ...
SCIROCCO MKII -- 2,0 16V ABF, gewinde, Powertech, smkdFront, PB, JV, Pioneer=> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=270056
- MŁODY
herbi pisze:no i znalazlem moje auto....
cofał chłppak a ze jeżdzić nie umie no to zagiął troszke klape...trzeba malować
progi nie rowalone poprostu po twojej jeździe sa w takim stanie ze na wiosne beda wstawiane nowe...
nakładki juz były zakładane na nowo bo sie odkleiły...
autko napewno zmieni wygląd i sporo sie bedzie działo pozdro...
SWAG GARAGE
SWAG GARAGE
auto zmieni wygląd całkowicie teraz zastanawiam się nad vento frontem czy zostawić ????
Nad kołem tez mam małą rozkiminke może coś doradzicie ja myślę teraz o schmidt modern line ????
No progi do wymiany niestety są tak zagięte ze masakra no i klapa do zrobienia
końcówka wydechu poleci założę dwururkę polerowana od tdi
no i nowe audio jeszcze nie wiem co konkretnie zrobię
ale będzie na pb i postaram sie to lepiej zrobić od poprzedniego właściciela nie ze starych mebli itp.
Nad kołem tez mam małą rozkiminke może coś doradzicie ja myślę teraz o schmidt modern line ????
No progi do wymiany niestety są tak zagięte ze masakra no i klapa do zrobienia
końcówka wydechu poleci założę dwururkę polerowana od tdi
no i nowe audio jeszcze nie wiem co konkretnie zrobię
ale będzie na pb i postaram sie to lepiej zrobić od poprzedniego właściciela nie ze starych mebli itp.
a co masz do starych mebli?? wiesz w ogole czym sie rozni czestotliwosc rezonansowa plyty wiorowej od MDF .. zapewne nie... i przy obecnym strojeniu nie ma szns zeby jakis rezonans zlapac..
wiec nie kombinuj z poprawianiem... no chyba ze Ci sie nie podoba to O.K
co do reszty audio... jedyne co tam zupelnie nie pasuje to glosnik.. Hifonics brutus.. bo musialem cos wsadzic jak uszkodzil sie RE 12s4
maty w drzwiach mogly puscic... bo auto satlo w pelnym sloncu dosc gesto czesto.. i temperatura zrobila swoje.. wiec do tych nowy tez czasem zagladnij..
co do nakladek na progach to musieliscie je chyba sila zrywac bo byly na masie KD.. i nawet karcher im krzywdy nie robil, poza jedna przednia ktorej chyba nie odtluscilem i o to nie bede sie klocil...
tak w ogole to nie mam zamiaru polemizowac ..tylko za przeproszeniem "ku***icy" dostalem jak mi ostatnio kumpel pokazal zdjecia auta ja jakims zlocie w krakowie.. to zal starszny mi sie zrobil.. :/ bo wygladal jak szrot..
Co do progow.. JA ICH NIE POGIALEM wiec sobie wypraszam!!!! a to ze tego nie zrobilem... nie wszystko czlowiek jest w stanie zrobic.. ;P
tak BTW
to gitez ze chcesz zalozyc koncowki od TDI i modern line to tez dobry pomysl, sam mialem zakladac ale tylko w wersji RETRO... nawet gdzies w moim starym temacie na golf.pl na koncu jest pare VT na ML retro.. to by bylo gitez
chociaz nie wiem co masz do brockow.. to juz troche kultowa fela i rzadko sie spotyka na eventach.. ale zawsze mozna cos lepszego
Powiem Ci, ze na poczatku myslalem ze bedzie lipa jak kumpel mi pokazal fotki, ten rozwalony tyl. bez hokeja. zdarte progi.. w kozie i na letnich w zimie.. to sie przeazilem.. ale widac ze jednak autku krzywdy nie robisz.. a nawet przeciwnie, bo sa rzeczy ktore dodaja mu splendoru
Bede sledzil na biezaco tem,at i moze sie na jakims spocie stykniemy??
Pozdro!!!!
wiec nie kombinuj z poprawianiem... no chyba ze Ci sie nie podoba to O.K
co do reszty audio... jedyne co tam zupelnie nie pasuje to glosnik.. Hifonics brutus.. bo musialem cos wsadzic jak uszkodzil sie RE 12s4
maty w drzwiach mogly puscic... bo auto satlo w pelnym sloncu dosc gesto czesto.. i temperatura zrobila swoje.. wiec do tych nowy tez czasem zagladnij..
co do nakladek na progach to musieliscie je chyba sila zrywac bo byly na masie KD.. i nawet karcher im krzywdy nie robil, poza jedna przednia ktorej chyba nie odtluscilem i o to nie bede sie klocil...
tak w ogole to nie mam zamiaru polemizowac ..tylko za przeproszeniem "ku***icy" dostalem jak mi ostatnio kumpel pokazal zdjecia auta ja jakims zlocie w krakowie.. to zal starszny mi sie zrobil.. :/ bo wygladal jak szrot..
Co do progow.. JA ICH NIE POGIALEM wiec sobie wypraszam!!!! a to ze tego nie zrobilem... nie wszystko czlowiek jest w stanie zrobic.. ;P
tak BTW
to gitez ze chcesz zalozyc koncowki od TDI i modern line to tez dobry pomysl, sam mialem zakladac ale tylko w wersji RETRO... nawet gdzies w moim starym temacie na golf.pl na koncu jest pare VT na ML retro.. to by bylo gitez
chociaz nie wiem co masz do brockow.. to juz troche kultowa fela i rzadko sie spotyka na eventach.. ale zawsze mozna cos lepszego
Powiem Ci, ze na poczatku myslalem ze bedzie lipa jak kumpel mi pokazal fotki, ten rozwalony tyl. bez hokeja. zdarte progi.. w kozie i na letnich w zimie.. to sie przeazilem.. ale widac ze jednak autku krzywdy nie robisz.. a nawet przeciwnie, bo sa rzeczy ktore dodaja mu splendoru
Bede sledzil na biezaco tem,at i moze sie na jakims spocie stykniemy??
Pozdro!!!!
SCIROCCO MKII -- 2,0 16V ABF, gewinde, Powertech, smkdFront, PB, JV, Pioneer=> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=270056
- MŁODY
autko nie bedzie miało krzywdy zapewnieam...bez hokeja bo wyjeżdzalismy z garażu i niechciało sie wpinać po prostu autkiem na spocie byliśmy bo moje nawaliło nie jest nim teraz jeżdżone...brock jednak troche wąski z przodu
SWAG GARAGE
SWAG GARAGE
no to jest to .. et35 .. gdyby bylo 25 to by bylo git.. bo od przodu jak sie na niego patrzy to tyleczek fajnie sterczal.. a przod sie chowal.. a le ML beda dawac rade 4x9J et30 i bedzie syto