Miło było poznać
Golfik na żywo pięknie się prezentuje
VW mk1 Cabrio & Corrado G60 US by kamilzx
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
A ten Correk to jest US czy Kanada?? Bo jeszcze się nie orientuję tak bardzo w Corrado.
-
tak właśnie myślałem bo ma te podajniki pasów. fajna sprawa. no i rarytas
-
Bez dwóch zdań Corek jest Śliczny!
-
- Auto: mk1 cabrio & corrado G60 US
- GaduGadu: 3331080
historia budowy w 2 minuty, jak na pierwszy raz myślę ze wyszło ok
http://www.youtube.com/watch?v=WLuGTKFf ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=WLuGTKFf ... e=youtu.be
-
- Auto: mk1 cabrio & corrado G60 US
- GaduGadu: 3331080
Witam.
Małe Up w temacie. Obecnie jest cały środek rozebrany, bo będzie trochę zmian ale to później.
Na początku ogarnąłem trochę cały makaron:
*przed
*po, wszystkie wiązki owinięte taśma tesla parcianą (na zdjęciu nie wszystkie są owinięte ale w rzeczywistości są, nie mam aktualnej foty )
Cały układ klimatyzacji/ogrzewania był rozebrany, wymyty a wszystkie gąbki i pianki wymienione na nowe.
już cały 'kombajn" zamontowany na swoim miejscu
G60 zdemontowane
założony krótszy pasek, i cor pojechał w sobotę do gościa od klimy. będę przerabiał pod czynnik R134A w tym celu kupiłem sprężarkę gazu na ten czynnik.
Cora zawiązłem na lawiecie. Aha jeszcze w zeszłym sezonie kupiłem felgi OZ Racing Superturismo 16x7, opony 205/45
W weekend odbieram. Następny up po weekendzie
Pozdrawiam
Małe Up w temacie. Obecnie jest cały środek rozebrany, bo będzie trochę zmian ale to później.
Na początku ogarnąłem trochę cały makaron:
*przed
*po, wszystkie wiązki owinięte taśma tesla parcianą (na zdjęciu nie wszystkie są owinięte ale w rzeczywistości są, nie mam aktualnej foty )
Cały układ klimatyzacji/ogrzewania był rozebrany, wymyty a wszystkie gąbki i pianki wymienione na nowe.
już cały 'kombajn" zamontowany na swoim miejscu
G60 zdemontowane
założony krótszy pasek, i cor pojechał w sobotę do gościa od klimy. będę przerabiał pod czynnik R134A w tym celu kupiłem sprężarkę gazu na ten czynnik.
Cora zawiązłem na lawiecie. Aha jeszcze w zeszłym sezonie kupiłem felgi OZ Racing Superturismo 16x7, opony 205/45
W weekend odbieram. Następny up po weekendzie
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2017, o 17:29 przez kamilzx, łącznie zmieniany 2 razy.