Dzisiaj byłem kupić lakier na samochód i resztę potrzebnych rzeczy :bajer:
Teraz trzeba wziąć się za poprawki lakieru
I jakieś zdjęcie zrobione dzisiaj po myjce.
Mk3 German-Cult style by MacIIek
Matash adaptery już mam gotowe tylko czekam kiedy paczuszka do mnie przybędzie. Koła mam 8J adaptery po 2cm na tył plus Et felg 38. Myślę że się to zgra jak należy
Draku kurde dziś kobita czeka na mnie więc lipa.. , ale wpadnę do ciebie w tym tygodniu do pracy bo potrzebuję oponki
Kuki871 malowany u poprzedniego właściciela, spartolił robotę konkretnie... więc teraz trzeba poprawić to co on zrobił do ****
A czasu mało bo chcę się pojawić w Krakowie na integracji
Draku kurde dziś kobita czeka na mnie więc lipa.. , ale wpadnę do ciebie w tym tygodniu do pracy bo potrzebuję oponki
Kuki871 malowany u poprzedniego właściciela, spartolił robotę konkretnie... więc teraz trzeba poprawić to co on zrobił do ****
A czasu mało bo chcę się pojawić w Krakowie na integracji
No z kasą marnie więc chcę jak najtaniej opony dopaść jak na tą obecną chwile..
Mam trzy opony Uniroyal Rainsport 1 195/45/16 albo dopadnę jeszcze jedną tą Uniroyal bądź kupię jakieś dwie 195/45/16.
Najbardziej chciałbym 195/40/16 naciąg wtedy jest kosmiczny może jak uzbieram kasy to takie będę szukał.
Mam trzy opony Uniroyal Rainsport 1 195/45/16 albo dopadnę jeszcze jedną tą Uniroyal bądź kupię jakieś dwie 195/45/16.
Najbardziej chciałbym 195/40/16 naciąg wtedy jest kosmiczny może jak uzbieram kasy to takie będę szukał.