6N daily (fun)car matash
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
Kolejny dupowóz staje się projektem! Masakra! Genialnie to wyglada;) To w sumie prawie masz POLO GTI. Zawsze podobają mi sie twoje projekty! Auta sa zawsze ladnie przygotowane i wszystko dopasowane ze smakiem!
Kaspoll1988 pisze:Kolejny dupowóz staje się projektem! Masakra! Genialnie to wyglada;) To w sumie prawie masz POLO GTI. Zawsze podobają mi sie twoje projekty! Auta sa zawsze ladnie przygotowane i wszystko dopasowane ze smakiem!
to jest ori GTI !!!
Pola wlasnie lezy na boku i walcze z paroma malymi dziurkami w podwoziu ale generalnie nie wyglada to zle
tuning muss sein!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
blacha 6n to chyba jakas moldawska czy cos, 75% korkow spustowych obgnitych, kawalek podluznicy z tylu do dorobienia ale nie poddaje sie i walcze z tym, jade wszystko srodkami Noxudola
na razie stan wyjsciowy, pomalu spawamy
na pocieszenie przyszly tarcze od Bozarto, dokupilem klocki TRW i lozyska FAG:
na razie stan wyjsciowy, pomalu spawamy
na pocieszenie przyszly tarcze od Bozarto, dokupilem klocki TRW i lozyska FAG:
tuning muss sein!
-
Ile takie tarczki i gdzie kupić ? allegro? Co do spodu, masz teraz dobre dojście do wydechu:D może byś coś wykminił by się co nieco bardziej tukło? czy zostaje na serii?
-
Nie kusiło cie by przymierzyć XXR do polo? Czy sie nie zmieszczą?
XXR na bank nie wejda na tej oponie, moze na 165 by sie udalo
skonczylem juz latanie i konserwacje calego podwozia, koncze skladac hamulce, wycinam ranty i milion innych rzeczy jeszcze do ogarniecia i nie starcza czasu, faktur tez sie juz uzbieralo przynajmniej bede wiedzial co mam
skonczylem juz latanie i konserwacje calego podwozia, koncze skladac hamulce, wycinam ranty i milion innych rzeczy jeszcze do ogarniecia i nie starcza czasu, faktur tez sie juz uzbieralo przynajmniej bede wiedzial co mam
tuning muss sein!