Witam Oto moja UMCIA UMCIA
Dane techniczne :
VW Bora 4Motion Highline
Rocznik 2000
Silnik 1,9 TDI 115KM 285 Nm 6-cio biegowa skrzynka
Z wyposażenia to ABS elektryczne szyby, lusterka, fotochromatyczne lusterko wsteczne, czujnik deszczu, centralny zamek i to chyba tyle.
Kilka fotek
Zaraz po zakupie listopad 2010
Po pierwszym myciu i odkurzaniu
I pierwszy mod Podstopnica z Audi TT niestety przyszła z pourywanymi zaczepami więc musiałem ją przykręcić na wkręcie Ale cóż, uznałem że lepiej będzie wyglądała w polerce
Następnie wziąłem się za czyszczenie EGR i kolektora dolotowego. EGR oczywiście dostał zaślepkę
Niestety nie mam fotek po czyszczeniu bo cała operacja (a zwłaszcza czyszczenie) wyprowadziła mnie z równowagi i po wszystkim miałem dość
Wiosna się zbliżała więc trzeba było pomyśleć o jakimś felunku Wybór padł na dziewięcio ramienne S-line, 18" / 8,5" w kolorze czarnym
A tu już oprawione w oponki Dunlop Sp Sport 225 / 40 / 18" i założone do UMCI UMCI
Dziś skończyłem malowanie zacisków na tylnej osi, przód pomalowałem w zeszły piątek Niedługo podeślę jakieś świeże fotki i w lepszej jakości Póki co to tyle. Jeśli chodzi o plany to przede wszystkim gwint. Niestety samo kupno auta, ogarnięcie mechaniki i fele mocno nadszarpnęły budżet, ale cóż, nie od razu Kraków zbudowano Mam nadzieję, że w kwietniu siądzie na glebie Pozdrówki